Ресторатор Савва Лібкін розлучився з третьою дружиною

61-річний відомий одеський ресторатора Савва Лібкін розлучається з дружиною Мариною Маричевою, яка вдвоє молодша за нього. Про це чоловік сам написав у своєму Інстаграм. У шлюбі вони разом прожили три роки. Про причини розлучення Савва не повідомив, лише зазначив, що у шлюбі вони «нічого поганого і гіркого не зробили один одному». 

«Я хочу поділитися змінами в своєму житті. Три роки тому я взяв шлюб з Мариною. Нині ми спільно вирішили далі піти різними шляхами. Ніхто з нас нічого погано чи гіркого не зробили один одному.

Ми зустрілися та стали одне одному другом й опорою. Пройшли солодкі й важкі періоди нашого життя. Ми з повагою ставимося й нині одне до одного. Але тепер шлях розділився на дві дороги. Так буває.

Ми продовжимо ці шляхи, продовжимо сильно любити друзів, Україну й всіх вас. Ми впевнені, що ви поважаєте наше приватне життя й з повагою до нас обох приймете це наше рішення», - написав ресторатор.

Савва Лібкін з дружиною Мариною
Савва Лібкін з третьою офіційною дружиною Мариною
Савва Лібкін з дружиною Мариною сидить за столом
Савва Лібкін з дружиною Мариною

Нагадаємо, що Савва Лібкін і письменниця Марина Маричева зіграли весілля у квітні 2021 року всього через місяць після заручин. Тоді чоловік писав, що нарешті зустрів свою людину, тому так і поспішає зі шлюбом. 

Савелій Лібкін до цього два рази був офіційно одружений, , також у нього було два громадянські шлюби, та він довгий час був у романтичних стосунках з телеведучою Анастасією Даугуле. У ресторатора є чотири доньки. 

Марина Лібкіна
Марина Лібкіна
Савелій Лібкін
Савелій Лібкін
Савва Лібкін
Савва Лібкін
Савелій Лібкін з доньками
Савелій Лібкін з доньками

Фото: Інстаграм