Позитив розповів деталі таємного весілля з Юлією Сахневич

Український співак Олексій Завгородній (Позитив), звістка про одруження якого розлетілася у ЗМІ ще у липні, зізнався, що вже більше року, як живе у шлюбі з Юлію Сахневич.

Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, та танцівниця Юлія Сахневич перебували у романтичних стосунках понад 3 роки, але уникали публічності. І лише зараз заявили про себе, як про пару. А в липні в соцмережах Олексія з’явилися спільні фото, на яких уважні підписники помітили обручки та вирішили, що весілля відбулося нещодавно. Під час зйомок третього сезону інтелектуально-розважального шоу «єПитання» (Новий канал) співак зізнався: їм із дружиною подобалося зберігати стосунки в таємниці від усіх, тому вони вирішили не розголошувати новину про шлюб. 

Позитив та Юлія Сахневич
Позитив та Юлія Сахневич

«Насправді, в соцмережах ми показали, що одружилися лише зараз, але у шлюбі офіційно перебуваємо вже більше року. Ми розписалися, коли зрозуміли, що так треба. Просто не розголошували це. У нашої пари цікава історія: все почалося з того, що Юля була моєю дівчиною, а про це ніхто не знав. А потім я вже думаю: «ну, якщо ще й одружимося та збережемо це в таємниці, буде вау!» Ми не робили весілля, просто красиво розписалися, потім у нас була вечеря з рідними. Я не думаю, що зараз той час, щоб влаштовувати гучні святкування», – з усмішкою розповів Олексій Завгородній.

Позитив
Позитив

Зараз зіркова пара зосереджена одне на одному та на почуттях. І шлюб зробив стосунки ще міцнішими. 

«Нас багато що пов’язує, і це назавжди. Зараз ми проводимо разом увесь вільний час, і це дуже радує. Коли є така можливість, максимально насолоджуємося одне одним. У мене як у сольного артиста тільки все починається: росте кількість концертів, заповнюється графік. Тому я намагаюся, якщо не знаходжусь у студії, бути вдома з дружиною», - каже Позитив. 

Позитив и Юлия Сахневич
Позитив та Юлія Сахневич