Положинський записав пісню з легендарним Тарасом Петриненко

Олександр Положинський записав в дуеті пісню «Час» з легендарним українським артистом Тарасом Петриненко. Положинський розповів, що ще влітку минулого року відомий саундпродюсер Віталій Телезин запропонував йому записати в студії одну зі своїх пісень. Але на той час у співака не було жодної гідної ідеї. Однак у квітні цього року народилася пісня, але була одна проблема — Сашко не був певен, що зможе заспівати приспів так, як би йому хотілося. І навіть не уявляв, кого мав би запросити собі в дует. 

«Якось в інтернеті я натрапив на пісню Тараса Петриненка «Червоний Вітер». Слухаючи її я раптом збагнув, кого маю запросити до співпраці. З паном Тарасом ми знайомі ще з Червоної Рути-97, я його певним чином вважаю одним із хрещених батьків моєї професійної карʼєри, тож сподівався, що пан Тарас не відмовиться від пропозиції разом заспівати», - розповідає Положинський

Олександр Положинський, Тарас Петриненко
Олександр Положинський, Тарас Петриненко

Тарас Петриненко дав свою згоду і музиканти взялися до роботи. 

«Десь в той самий час на дні народження спільного друга я зустрів Віктора Придувалова — культового кліпмейкера. Віктор нарікав, що давненько нічого для мене не знімав, я сказав, що саме працюю над новою піснею, — так зʼявилася ще й домовленість про кліп.

А далі професіонали взялися до справи. Пан Тарас підібрав гарну гармонію під запропонований варіант співу, підлаштував трошки під себе текст і чи не з першого дубля все заспівав, як має бути. Віталій Телезін зробив аранжування, на його студії 211 все це записали і привели до належного стану, а Віктор Придувалов з командою зняв кліп. 

Пісня про важливе. Про сенс життя. Про цінності. Про те, що наша витримка і єдність, наша активність та цілеспрямованість — це те, що наближає нашу перемогу. А ще пісня про людей. Про не дуже хороших, про хороших і про найкращих», - каже Сашко Положинський.

Олександр Положинський, Тарас Петриненко
Олександр Положинський, Тарас Петриненко записали спільну пісню "Час"
Олександр Положинський / Тарас Петриненко — ЧАС