Періс Хілтон вперше стала мамою

Періс Хілтон та її чоловік, бізнесмен Картер Реум вперше стали батьками. У пари народився син. Маля з’явилося на світ завдяки сурогатній матері. «Я завжди мріяла стати матір’ю, і я така щаслива, що ми з Картером знайшли одне одного. Ми дуже раді, що створили нашу сім'ю разом, і наші серця вибухають від любові до нашого хлопчика», - сказала 41-річна Періс ексклюзивно для People. 

Періс Хілтон поділилась першим фото новонародженої дитини на сторінці в Інстаграм, показавши поки лише ручку синочка. «Тебе вже люблять невимовно», - написана новоспечена матуся. 

долонька дитини
Періс Хілтон показала ручку новонародженого сина

Періс Хілтон і Картер Реум одружилися у 2021-му році і одразу почали думати про дитину. А так як світська левиця проводить понад півроку у роз’їздах по світу, то вирішили подумати над процесом екстракорпорального запліднення (ЕКЗ). «Ми знали, що хочемо створити сім’ю, і я подумала: «Це ідеальний час. Зазвичай я 250 днів на рік у літаку, і давайте просто підготуємо всі яйцеклітини. У нас їх безліч, які просто чекають слушного моменту», - розповіла Хілтон. 

Періс Хілтон на яхті з чоловіком біля ялинки
Періс Хілтон з чоловіком Картером Реумом
Періс Хілтон
Періс Хілтон
Періс Хілтон
Періс Хілтон

Фото: Інстаграм