Періс Хілтон вперше показала 5-місячну доньку Лондон

Світська левиця Періс Хілтон нарешті наважилась показати свою 5-місячну доньку Лондон, яку їй з чоловіком Картером Реумом народила сурогатна мати. Весь цей час Періс тримала в таємниці малечу. 

«Представляю Лондон Мерилін Хілтон-Рум. Скільки себе пам’ятаю, я мріяла мати дочку на ім’я Лондон. Я така вдячна, що вона тут. Я справді ціную кожну мить, яку проводжу з нею. Разом із Феніксом мої янголята показали мені любов, про яку я навіть не підозрювала, що вона може бути такою глибокою, поки я не стала їхньою матусею», - написала Періс Хілтон в Інстаграм.

Періс Хілтон з донькою сидить на галявині
Періс Хілтон вперше показала 5-місячну доньку Лондон
Періс Хілтон з дівчинкою сидить на траві
Періс Хілтон з донькою Лондон

Народження доньки надихнуло Періс випустити спільну пісню зі співачкою Sia «Fame Won’t Love You». «Ця пісня служить нагадуванням про те, що особливий зв’язок, який я відчуваю з моїми дітьми, моїм чоловіком і моєю сім’єю, є ціннішим за все на світі. Це гімн, який надихне вас тримати свої найсвятіші стосунки ще ближче до серця – чи то з родиною, друзями, чи з самим собою», - сказала щаслива Хілтон. 

Нагадаємо, що у 2023-му році сурогатна мати також народила Періс Хілтон і її чоловіку Картеру Реуму сина, якого назвали Фенікс, на честь міста в США. Сама Періс названа на честь столиці Франції, тому не дивно, що і своїх дітей вона називає на честь відомих міст. 

Періс Хілтон
Періс Хілтон з чоловіком Картером Реумом та дітьми
Періс Хілтон
Періс Хілтон з сином Феніксом

Подивіться фоторепортаж з весілля Періс Хілтон

Фото: Інстаграм