Орландо Блум приїхав в Україну аби підтримати українських дітей

Голлівудська зірка Орландо Блум прибув в Україну як посол доброї волі ЮНІСЕФ аби підтримати наших дітей. Актор зустрівся із малечею в одному з просторів. Про свою благодійну подорож Орландо Блум розповів в Інстаграм, поділившись світлинами. 

«Сьогодні я прибув до України вперше після своєї поїздки у 2016 року. Відтоді, як я був, я б ніколи не міг подумати, що війна може загостритися по всій країні. Але сьогодні мені пощастило почути дитячий сміх у центрі «Спільно», який підтримує ЮНІСЕФ - безпечному, теплому та затишному місці, де діти можуть грати, навчатися та отримувати психосоціальну підтримку. 

«Спільно» українською мовою означає «разом», і таких центрів тут понад 180. Той, який я відвідав сьогодні, був відкритий глибоко під землею, в метро, щоб забезпечити безпеку дітей. На кілька годин щодня батьки можуть залишити своїх маленьких дітей і дати їм відчуття нормальності, пограти в ігри та просто побути дітьми. Було також багато приладдя для мистецтва та матеріалів для рукоділля, що дозволяє їм творчо виражати себе, далеко від тиску зростання в зоні бойових дій. Дітям в Україні потрібно повернути дитинство», - написав Орландо Блум.

Орландо Блум
Орландо Блум приїхав в Україну аби підтримати українських дітей
Орландо Блум
Орландо Блум в Україні
Орландо Блум з дівчинкою
Орландо Блум приїхав в Україну з благодійною місією
Орландо Блум
Орландо Блум з благодійною місією в Україні
Орландо Блум
Орландо Блум в Україні за ініціативи ЮНІСЕФ
Орландо Блум
Орландо Блум в Україні за ініціативи ЮНІСЕФ
Орландо Блум
Орландо Блум зустрівся з українськими дітьми

Нагадаємо, раніше з благодійною місією приїжджала до України Анджеліна Джолі, Шон Пенн, Бен Стіллер, Лів Шрайбер, Кері Фукунага, Джессіка Честейн.

Фото: Інстаграм