Ольга Фреймут заступилася за Ткаченко: «Знову доводять до відставки професіонала»

Після новин про відставку міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка за власним бажанням, та на тлі новини про те, що комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики більшістю голосів не підтримав його рішення піти, свою думку висловила українська ведуча Ольга Фреймут. 

Вона заявила, що проти його відставки та побоюється, що «до влади може пришкандибати щось дуже порядне на вигляд, але підступне всередині».

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

«А я проти відставки Міністра культури. Знову доводять до відставки професіонала. Спершу Бородянський, тепер Ткаченко. Олександру Владиславовичу завдячую найкращими моментами кар’єри, він – інтелектуал з чудовим смаком у справах культурних. З ним вдалося відзняти еталонні проекти, які вже стали класикою українського телебачення. 

Зараз в країні тенденція на самознищення, шкода, що після пана Ткаченка до влади може пришкандибати щось дуже порядне на вигляд, але підступне всередині. Але на таких, схоже, зараз мода», - написала Ольга Фреймут в сторіс Інстаграм. 

Олександр Ткаченко
Оля Фреймут заступилася за міністра культури Олександра Ткаченка

Фото: Інстаграм