Олена Мозгова розповіла, як уламок ракети впав біля її будинку

Продюсерка Олена Мозгова розповіла і показала на відео у соцмережі, як уламок ворожої ракети впав біля її будинку. Це трапилося вранці 2 січня, підчас наймасовішої комбінованої ракетної атаки у світі, яку спричинила країна-терорист Росія по Україні. Від уламків збитих ракет постраждало і передмістя Києва, де живе Мозгова.

«Прям біля будинку впав уламок. Прямісінько в капличку. Шкода наших дітей, які мають це все чути, бачити і переживати», - написала продюсерка і показала відео, на якому видно, як горить уламок ракети, що впав. 

Олена Мозгова
Олена Мозгова

На наступний день Олена Мозгова написала обурливий пост після того, як Фейсбук заблокував її допис, в якому також розповіла і наслідки обстрілу:

«Я відчуваю біль, лють, огиду! Ось що відчуваю по відношенню до тих, кому адресована ця картинка! Доволі невинна, як на мене! Ця картинка моя дуже стримана реакція на те, що мені біля будинку прилетів уламок російської ракети, і від цього моя дитина злякалась. Вона отримала шок. У мене в будинку повилітали двері, впала люстра».

Нагадаємо, що 2 січня у Києві і області тривога тривала 4 години. У Повітряних Силах ЗСУ повідомили, що загалом під час штурму було зафіксовано 134 повітряні цілі, у тому числі 10 ракет «Кинджал». Наслідки потужного ракетного удару були серйозні – були пошкоджені будинки, в деяких районах були перебої зі світлом, водою та теплопостачанням.