Не ідеальний: дружина Тімура Мірошниченко розповіла про його недоліки

9 березня Тімур Мірошниченко відзначав свій 37-й день народження. Колеги ведучого по «Сніданку з 1+1» привітали іменинника в ефірі: Руслан Сенічкін жартівливо побажав, щоб в наступному році «мешти не тисли», а Люда Барбір - нових досягнень на міжнародному рівні, натякаючи на його появу в фіналі Євробачення-2023 в Ліверпулі як коментатор.

Тімура Мірошниченко називають ідеальним чоловіком – добрий, чемний, розумний, уважний, талановитий. А ще найтурботливіший чоловік і найкращий тато. Такі бувають лише в книжках, або в кіно. Хоча відомо ж, що ідеальних людей не існує, тож його колеги по «Сніданку» все ж таки вирішили знайти хоча б декілька недоліків Тімура і спитали про це у його дружини Інни.

Віра Кекелія, Тімур Мірошниченко, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін
Віра Кекелія, Тімур Мірошниченко, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін

Сам Тімур одним з головних своїх недоліків вважає працьовитість: «Так, я багато працюю».

Дружина ведучого Інна спочатку зауважила, що її чоловік дуже охайний та педантичний – і це вона раніше вважала за його недолік. Але з появою двох дітей він трошки легше ставиться до того, коли у квартирі навколо безлад.

Тімур Мірошниченко
Тімур Мірошниченко з дружиною і дітьми

«Тімур нічого вдома не зробить своїми руками. Каже, що кожен має займатися своєю справою», - ще про один з недоліків чоловіка говорить жінка.

Тож коли треба щось у квартирі полагодити, навіть дрібний ремонт, дружина кличе майстра. Адже допомоги від чоловіка тут не дочекатися.

А ще завжди стриманого Тімура можуть легко вибісити нечемні водії на дорогах. 

А коли запитали у дітей Тімура, який у них тато, то Марко відповів «класний», а Мія сказала – «красивий». 

Тімур Мірошниченко на вулиці з сім'єю
Тімур Мірошниченко в новій фотосесії з сім'єю для Viva!

Читайте також про те, як діти Тімура Мірошниченко перейшли на українську мову.

Фото: пресслужба 1+1