Надя Дорофєєва та Міша Кацурін одружились: перші фото з весілля

Співачка Надя Дорофєєва та ресторатор та музикант Міша Кацурін одружились. Весільними фото пара поділилася в Інстаграм. Про дату і місце весілля Надя і Міша не повідомляють. 

Весільна сукня у Наді Дорофєєвої у стилі бохо від бренду TG Botanical. На Міші був класичний темний костюм Maison Margiela, біла сорочка, кеди і бейзболка на голові. 

«Подейкують, Кацурін та Дорофєєва таємно одружилися. Не знаємо, правда це чи ні, але фотки такі в телефонах у нас є», - віджартувались молодята. І показали каблучки на руці.

Надю і Мішу у соцмережах з весіллям привітали зірки-колеги: Юрій Горбунов, Леся Нікітюк, Віра Брежнєва, Ксенія Мішина. 

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін зіграли весілля
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін зіграли весілля

Фата для Наді Дорофєєвої зроблена в техніці печворк з хусток з елементами кроше, аутентичним мереживом та ініціалами пари майстринями бренду The Coat by Katya Silchenko.

Голову прикрашають квіти ручної роботи, які підкреслюють автентичний характер витвору.
 

Ескіз весільної сукні Наді Дорофєєвої
Ескіз весільної сукні Наді Дорофєєвої створений the COAT by Katya Silchenko

Нагадаємо, для Наді Дорофєєвої це другий шлюб. Її першим чоловіком був музикант Володимир Дантес, з яким прожила 7 років. Пара оголосила про розрив у березні 2022 року. Надя пішла від Володимира до Міші Кацуріна, який був другом родини.

Для Кацуріна шлюб із Надею вже третій. Від попереднього шлюбу із Дашею Кацуріною у нього двоє дітей - донька Олександра та син Іван.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва підтвердила свій роман з Мішею Кацуріним улітку 2022 року.

Фото: Інстаграм