Надя Дорофєєва розповіла, де шукати натхнення і як досягати високих цілей

DOROFEEVA — про людей, які змінили її життя, і про речі, що надихають

Співачка Надя Дорофєєва зустрілася з підопічними БФ “Діти Героїв” та поділилася порадами, що робити, коли звідусіль “переслідують” негативні новини.

DOROFEEVA — відома українська артистка, співачка, авторка пісень, блогерка. Нещодавно відбулася онлайн-зустріч зірки із дітьми, які втратили одного чи обох батьків внаслідок війни.

Надя Дорофєєва розповіла, що їй допомагає підтримувати хороший настрій, звідки брати натхнення для розвитку та завдяки кому їй вдалося досягти такого великого успіху на сцені.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

3 речі, які дозволяють Наді Дорофєєвій почуватися у формі

Фільми та книги. Артистка рекомендує переглядати позитивні фільми та читати корисну літературу. Це допомагає знайти внутрішні сили для саморозвитку та просто гарно провести час.

Смачна їжа. Зірка зізнається, що як би це дивно не звучало, але саме правильне харчування надає гарний настрій і надихає на улюблені справи.

Спорт. Тут все очевидно — після заняття будь-яким видом спорту (футбол, біг, гімнастика чи тренажерний зал) тіло одразу віддячує нам хорошим самопочуттям та відмінним здоров’ям.

Окрім того Надя Дорофєєва поділилася із дітьми важливою порадою — вести щоденник. Щоденні короткі записи позитивних речей допомагають бути більш радісним та щасливим. А ці якості особливо необхідні для кожного з нас у цей непростий час.

Зірка щиро рекомендувала дітям надихатися лише тими речами, які справді їх цікавлять. Цікаві матеріали можна знайти в інтернеті, книжках чи у спілкуванні з іншими людьми.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Люди, які змінили життя Наді

Співачка каже, що насправді усі люди, яких ми зустрічаємо на своєму шляху, впливають на нас та формують як особистостей. Хтось закохує нас у книги, інші у спорт,  музику і так далі.

На життя Наді найбільше вплинули три людини — це її подруга, продюсер і вчителька з вокалу. Кожен із них демонстрував своїм прикладом, що на шляху досягнення мрії треба постійно розвиватися.

Важливе правило у житті Надії — обирати для свого близького кола щирих людей та тих, які прагнуть досягати високих цілей. Це додає наснаги творити великі речі та досягати успіхів.

“Зараз кожен із нас переживає переломні моменти. Декому доводиться починати все спочатку, дехто переосмислює свої дії та аналізує помилки. Все це зміцнює наш життєвий стержень та робить нас сильнішими. Після війни ми всі будемо дуже витривалими”, — поділилася думками артистка.

Головною думкою зустрічі було те, що кожен із нас сам творить своє життя — важливо лише навчитися вдало використовувати свої таланти, розвивати їх та скеровувати у правильне русло. Лише тоді на нас чекає успіх, внутрішня гармонія та гідна винагорода.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

“Діти Героїв” — український фонд, що опікується дітьми, які втратили одного або обох батьків під час війни. Якщо ви хочете підтримати дітей фінансово і допомогти їм у навчанні та здійсненні мрій, це можна зробити за посиланням.

Фото надані пресслужбою