MONATIK розповів про головний забобон у житті

Майже всі артисти – забобонні. Вірять у всілякі прикмети та застереження. Дмитро Монатік розповів, якого правила дотримується у житті вже багато років. Про це він розповів у розмові з Машею Єфросиніною.

«Коли я прокидаюсь вранці, мені обов’язково потрібно з ліжка встати одразу на дві ноги. Це з’явилось не зараз, а ще давно, з тих пір, коли я ще тільки ходив по різних кастингах. Я таке робив, щоб у долі не було вибору – встати не з тієї ноги. Серйозно, я тепер кожного разу зранку усвідомлено встаю одразу на дві ноги з ліжка», - каже серйозно MONATIK.

Маша Єфросиніна та Дмитро Монатік сидять у кімнаті
Маша Єфросиніна та Дмитро Монатік

Маша Єфросиніна запитала у артиста, у чому сини Монатіка схожі на нього? 

«Бачу, що Платон вже потроху «відлітає» подумки, мрійник. Я максимально його розумію. А Даня – це мотор! У нього дуже багато енергії. Я кажу сину – так, давай, десь пробіжись три кола, а потім приходь. Він побігав, повертається, стоїть і стрибає. Я теж хочу собі стільки енергії, як у Дані. Десь там помалював, потім потанцював, вщипнув Платона, побіг далі. Я був такий самий у дитинстві. Даня літає фізично, а Платон літає подумки», - розповів про синів Монатік. 

Сини Дмитра Монатіка Платон та Данило
Сини Дмитра Монатіка Платон та Данило
Сини Дмитра Монатіка Платон та Данило
Сини Дмитра Монатіка Платон та Данило
MONATIK з дружиною та синами
MONATIK з дружиною та синами

Фото: соцмережі