«МастерШеф. Битва сезонів»: Відомо ім’я переможця проєкту

Відбувся суперфінал кулінарного реаліті «МастерШеф на СТБ. Битва сезонів». Учасники пройшли останні випробування та почули вердикт суддів.

Хто здобув омріяну перемогу?

Найяскравіші учасники минулих сезонів завершили змагання за звання найкращого. Переможцем «МастерШеф. Битва сезонів» став Олександр Цвігун.

Олександр Цвігун
Переможцем «МастерШеф. Битва сезонів» став Олександр Цвігун

Олександр ― талановитий юний кулінар. У 19 років він поїхав до Польщі набиратися досвіду в найкращому ресторані міста Щецина. Шеф йому довіряв, і тому ближче до завершення роботи Сашко вже був су-шефом і допомагав навчати новеньких.

Юний фахівець став фіналістом на «МастерШеф. Професіонали»-2. Зараз розвиває українську гастрономію, а українська кухня ― його основна любов.

Олександр Цвігун
Олександр Цвігун на кухні «МастерШеф. Битва сезонів»

У суперфіналі Сашко боровся за перемогу з Владом і Олександром. На балконі були родичі суперфіналістів і решта учасників «МастерШеф. Битва сезонів». Після оголошення результатів ніхто не стримував своїх емоцій. Особливо раділи учасники проєкту. Олександр володіє багатьма техніками, невпинно працює над собою, а його кулінарний шлях виходить на новий щабель розвитку!

Володимир Ярославський, Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська
Володимир Ярославський, Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська - судді «МастерШеф. Битва сезонів»

Фото: пресслужба