Маша Єфросиніна розповіла про рідну сестру, яка живе в Росії

Маша Єфросиніна вперше за довгий час прокоментувала стосунки із молодшою сестрою Лізою, яка зараз живе в Москві. У «Розмові» з журналістом Сергієм Лиховидою вона розповіла, що це доволі болюча тема для неї. 

Ведучий спитав, чи спілкується Маша Єфросиніна зі своєю рідною сестрою Лізою? 

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна у "Розмові"

«Чому це питання так сильно істерично цікавить широкий загал, хоча все моє життя на показ і все, що я роблю, на показ? Я бачу цю істерику в коментарях, під кожним постом, про будь що, що ми робимо. 

Скажу чесно, як є. Наше спілкування з Лізою на сьогоднішній день зведено майже до нуля. Далі це вже буде перетин тих кордонів, за які відповідаю не лише я, а і вона, і вся наша родина. А це для нас достатньо важка тема. Мені боляче про це говорити», - відповіла Єфросиніна. 

Сестра Єфросиніної Ліза
Сестра Маші Єфросиніної Ліза

Нагадаємо, що Ліза вдруге вийшла заміж за російського мільйонера, ім’я якого не розголошує і досі і відтоді переїхала жити до Москви. Рік тому вона нібито і виступила проти війни, лаконічно написавши Stop war in Ukraine, але продовжує жити в Росії та більше не висловлює своєї підтримки Україні. В той же час Маша Єфросиніна є амбасадоркою України на міжнародній арені, активно допомагає українським жінкам та дітям, які опинилися в скрутному становищі.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна