Макс Чмерковський і Пета Маргатройд розсекретили стать третьої дитини

Український хореограф Макс Чмерковський разом з дружиною, танцівницею Петою Маргатройд зараз готуються втретє стати батьками. Подружжя влаштувало гендер-паті, на якому повідомила гостям, кого саме вони чекають – дівчинку або хлопчика. Слід зазначити, що на цю вечірку Макс і Пета запросили лише батьків. Відео, яке вони записали, виклали в Інстаграм.

Макс Чмерковський і Пета Маргатройд з дітьми
Макс Чмерковський і Пета Маргатройд з синами Шайєм та Ріо

Стать майбутньої третьої дитини було визначено за кольоровою димовою шашкою – вона була блакитного кольору, а також розрізавши тортик, серединка якого була також начинена блакитними кульками. Отже, у Макса Чмерковського і Пети Маргатройд народиться третій син.  

«Це… хлопчик! Я потихеньку готуюся до того, аби стати справжньою мамою вовчої зграї. Не можу повірити, що у нас буде троє хлопців. Макс і я безмежно щасливі, що у Шая і Ріо з’явиться ще один приятель. Ми хочемо, щоб вони були найкращими друзями, і думка про сімейні вечері вже викликає у нас сміх! Скоро Ріо виповниться один рік, а через пару тижнів я народжу знову», - написала Пета в Інстаграм.  

Макс Чмерковський і Пета Маргатройд з дітьми і батьками
Макс Чмерковський і Пета Маргатройд з дітьми і батьками

Про третю вагітність Пета повідомила в лютому. Жінка завагітніла лише через декілька місяців після народження другого сина Ріо. Це стало справжнім сюрпризом для подружжя.

Макс Чмерковський і Пета Маргатройд разом вже більше 11 років, зіграли весілля у 2017-му. Того ж року у них народився первісток Шай, а у червні 2023-го – другий син. Він був довгоочікуваною дитиною, адже жінка до цього пережила кілька викиднів.