Макс Барських змінює сценічне ім’я та представляє новий англомовний проєкт Mick Sunday

Співак презентує перший сингл I Feel Good з англомовного альбому і розпочинає нову еру своєї творчості під новим сценічним ім’ям Mick Sunday

Попри те, що 24 лютого життя кожного українця було поставлено на паузу, Макс Барських закликає прихильників будувати своє майбутнє вже сьогодні. Саме про це новий англомовний проєкт співака, заради якого музикант повертається до свого справжнього імені в дещо видозміненій формі. 

Макс Барських
Макс Барських кардинально змінює вектор своєї творчості у новому проєкті Mick Sunday

«Ця війна принесла великі зміни в моє життя, як і кожного українця. Але водночас вона навчила цінити рідних та близьких, цінити життя і час, не відкладаючи свої мрії й бажання на завтра. Я прийняв рішення створювати майбутнє вже сьогодні, й вести вас за собою. Туди, де можливі найсміливіші мрії», - коментує прем’єру Барських. 

Макс Барських
Макс Барських

I feel good - перший трек із майбутнього альбому, над яким співак працював з минулого року. Барських зізнається, що створення нових пісень підтримувало його в найскладніші часи й допомагало виходити з депресивного настрою. «Чим складніші думки та події, тим яскравіше і світліше народжувалась пісня. У цьому випадку музика працює як броня й проєкція бажань», - каже Макс.

Mick Sunday - I feel good

Також Макс Барських присвятив пісню українському спротиву

Фото: пресслужба