Макс Барських присвятив пісню аб‘юзивним стосункам, які мав у минулому

Макс Барських презентував нову англомовну пісню «5 Missing Calls», присвячену аб‘юзивним стосункам, які мав у минулому. Це перший трек, із запланованого англомовного альбому, яку співак випустив на всесвітньовідомому лейблі Warner Music Poland.

“У пісні 5 Missing Calls я веду діалог зі своїм уявним другом про наболіле. В житті майже кожного з нас трапляються аб’юзивні стосунки. І, як правило, їх дуже важко розірвати за власною ініціативою. Саме в такі моменти важливо чути голос друга. У мене дуже теплі стосунки з моїми слухачами, вони для мене друзі, а я для них. Ми завжди можемо і маємо допомагати один одному», - ділиться думками стосовно прем’єри Макс.

Макс Барських
Макс Барських презентував нову англомовну пісню «5 Missing Calls»

Першими нові пісні музиканта почують відвідувачі концертів міжнародного туру Bestseller World Tour, в рамках якого й відбудеться презентація.

«За останній рік Польща стала другою домівкою майже для кожного українця, який зміг знайти не лише прихисток та безпеку в цій країні, а й перспективи для персонального та культурного розвитку. І я радий, що моя нова музика буде з’являтися на лейблі зі світовим ім’ям. Щиро вдячний за довіру», - коментує співпрацю з Warner Music Poland Макс Барських. 

Макс Барських
Макс Барських
Макс Барських
Макс Барських
MAX BARSKIH - 5 Missing Calls | Official video

Фото: пресслужба