Макс Барських презентував саундтрек до Нового року

Макс Барських написав англомовну пісню до Нового року Before We Say Goodbye.

«З початку війни я веду свій музичний щоденник. І до кожного етапу цього року я пишу свій саундтрек. «Буде весна» була присвячена першим дням після 24 лютого, справжній біді, якою стала для нас війна.

«Чекай мене» - моє особисте звернення до кожного українця, який був змушений покинути свій дім, та військовим, що боронять нашу свободу зі словами підтримки, очікуючи на їхнє повернення.

«Україна» присвячена нашому єднанню, тому диву, завдяки якому згуртувалися усі українці всередині країни та за її межами. «Римую» - трек-посвята усім закоханим, які вже ма

З початком зими мені захотілося створити саундтрек до Нового року. Бо попри біль та тугу, що накопичилася протягом довгого часу, ми продовжуємо сміятися крізь сльози, намагатися радіти життю та дякувати новим світанкам і заходу сонця. Тому в пісні Before We Say Goodbye танцювальний біт зливається з мінорними акордами та ліричною мелодією», - коментує прем’єру Макс Барських. 

Макс Барських
Макс Барських

Нагадаємо, що днями Макс Барських анонсував великий сольний виступ у Києві. Концерт  запланований на 30 грудня в STEREO PLAZA, де пролунають найкращі хіти музиканта та пісні, що стали символом народного спротиву. 

«Новий рік я зустрічаю у Києві. Зараз, як ніколи, я хочу розділити з українцями смуток, радість та надію складного року, що нарешті минає.

Я вже казав, що після 24 лютого мені було складно виходити на сцену до тих пір, поки не зрозумів, що лише завдяки творчості я можу підтримувати свою країну і нашу армію. Якщо музика лікує душі на рівні енергії, то благодійність допомагає практично. Частина коштів з усіх моїх концертів завжди йде на потреби ЗСУ. І це наш спільний внесок з вами у майбутню перемогу.

Тому, я запрошую усіх охочих на свій передноворічний концерт! Забажаймо нашу перемогу разом!» - написав у соцмережах співак.

Макс Барських
Макс Барських
Max Barskih - Before We Say Goodbye

Фото: Ярослав Бугаєв