Людмила Барбір та Руслан Сенічкін встановили рекорд на українському телебаченні

Телепара ранкового проєкту «Сніданку з 1+1», що виходить щодня з 7:00 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна», Людмила Барбір та Руслан Сенічкін встановили рекорд України! Ведучі ведуть разом ефір «Сніданку з 1+1» з 19 серпня 2013 року, а це вже 10 років поспіль! Це безпрецедентний випадок для українського телебачення, який зафіксували у Національному реєстрі рекордів України.

«За ці 10 років Руслан став дуже близькою людиною для мене і надійним другом», - поділилася Людмила Барбір. 

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін та Людмила Барбір
Рекорд Людмила Барбір та Руслан Сенічкін
Людмила Барбір та Руслан Сенічкін встановили рекорд на українському телебаченні

Ведучих-рекордсменів у прямому ранковому ефірі привітали колеги - Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв. Колеги підготували зворушливе відео, від якого Люда і Руслан не змогли стримати емоцій. А також до студії завітали представники Національного реєстру рекордів України - Лана Вєтрова та Віталій Зорін, щоб офіційно зафіксувати рекорд - «Найтриваліший термін роботи пари ведучих ранкового розважального шоу». 

«За цим стоїть не тільки велика робота по відношенню один до одного, до глядачів. Це дуже виплекана і виплакана історія. 10 років разом у студії з Людою Барбір - це ще один сенс мого життя. Люда - це своя людина, а своїх людей у мене дуже мало в житті», - сказав Руслан Сенічкін.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір
Руслан Сенічкін та Людмила Барбір та представники Національного реєстру рекордів України - Лана Вєтрова та Віталій Зорін
Людмила Барбір та Руслан Сенічкін
Єгор Гордєєв, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та представники Національного реєстру рекордів України - Лана Вєтрова та Віталій Зорін

До спільної річниці Руслан та Люда вирішили подарувати гарні емоції своїм глядачам та запросили на екскурсію каналом «1+1 Україна» та на кулінарний майстер-клас дітей, котрі вимушено покинули свої домівки через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Дітьми опікується благодійний фонд «Родина  Україна», усі вони приїхали з різних куточків країни: Бахмута, Краматорська, Маріуполя, Харківської області та деокупованого Броварського району Київської області. Руслан та Люда показали дітям залаштунки студії «Сніданку з 1+1» та разом приготували шоколадні мафіни з цитринами та літній кавуновий коктейль.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір у студії
Руслан Сенічкін та Людмила Барбір з дітками-переселенцями
Руслан Сенічкін та Людмила Барбір
Руслан Сенічкін та Людмила Барбір з дітьми-переселенцями на кухні "Сніданку з 1+1"

Діти поділились з ведучими ранкового шоу планами на майбутнє, дехто з них ще не визначився і просто мріє про безтурботне дитинство без війни, а дехто, як, наприклад, 16-річна Вікторія, яка переїхала з родиною із Маріуполя, мріє стати фотографом. Дізнавшись про це, Людмила Барбір запропонувала влаштувати імпровізовану фотосесію, аби дати дівчинці себе проявити.

Ведучі разом з дітьми навіть трохи побешкетували на кухні - розсипали борошно і робили кумедні світлини на згадку. Люда і Руслан подарували дітям яскраві емоції та корисні речі до школи, а діти навзаєм подарували ведучим патріотичні браслетики та привітали телепару з рекордом.

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін
Людмила Барбір та Руслан Сенічкін

«10 років разом!» - унікальний випадок на теренах українського телебачення! Руслан Сенічкін та Людмила Барбір готові продовжувати зустрічати кожен ранок із глядачами «Сніданку з 1+1» щодня  з 7:00 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна». 

Фото: пресслужба 1+1 Україна