Лілія Подкопаєва прийшла на випускний 18-річного сина Вадима

Лілія Подкопаєва разом із чоловіком і старшою донькою на випускному 18-річного сина Вадима

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка вже багато років живе в США, в місті Атланта, поділилася фотографіями та відео із шкільного випускного свого 18-річного сина Вадима. На свято вона прийшла разом з чоловіком Ігорем Дубінським та старшою донькою Кароліною. Лілія і раніше говорила в інтерв’ю, що дуже пишається своїм сином, тим, який він розумний і як гарно вчиться у школі. Лілія Подкопаєва нещодавно була вдома, в Києві, і от щойно повернувшись до Атланти, одразу попрямувала на останній дзвоник Вадима – «з корабля на бал», як вона сама зазначила.

Лілія Подкопаєва з чоловіком і дітьми
Лілія Подкопаєва разом із чоловіком і старшою донькою на випускному 18-річного сина Вадима

Своїми почуттями та думками, як швидко виріс син, Подкопаєва поділилася з підписниками в Інстаграм:

«Цей день був сповнений глибоких емоцій і значущості, адже він символізував завершення важливого етапу в його житті. Стоячи серед інших батьків, я відчувала хвилювання, радість і гордість, що переповнювали моє серце. Спостерігаючи, як мій син прощається зі школою, я розуміла, наскільки швидко минає час. Ці незабутні миті, сповнені любові й надії, назавжди залишаться у моїй пам’яті як один із найважливіших моментів нашого життя».

Лілія Подкопаєва із сином
Лілія Подкопаєва із сином Вадимом
Лілія Подкопаєва з чоловіком і сином
Лілія Подкопаєва з чоловіком і сином

18-річний Вадим вже обрав, в якому вищому учбовому закладі буде навчатися далі і навіть вже отримав стипендію.

Нагадаємо, Вадим – всиновлений син Лілії Подкопаєвої та її тодішнього чоловіка Тимофія Нагорного. У 6 місяців Лілія забрала його з дитячого будиночка, а через рік народила доньку Кароліну. Також у Подкопаєвої та її теперішнього чоловіка, бізнесмена Ігоря Дубінського є маленька 5-рычна донечка Евеліна. 

Фото: Інстаграм