Lida Lee повністю оголилася в новому кліпі

У своєму новому чуттєвому відео на трек «Зима в пустелі» співачка Lida Lee вирішила бути відвертою зі своїм слухачем на 101%. Вона продемонструвала не лише своє тіло, а й глибокі переживання та внутрішнє бунтарство. У центрі уваги кліпу — змія, котра стала символом сміливості. Lida Lee, маючи фобію до плазунів, прийняла виклик, щоб подолати свої страхи. Змія в кліпі виступає як метафора трансформації.

«Цей кліп насамперед про сміливість. Кожен з нас може знайти в собі сили для змін. Коли ти перебуваєш у вирію циклічних подій, але робиш крок вперед — це справжня трансформація. Зміни супроводжуються відчуттями невизначеності, адже ти не контролюєш ситуацію. Змія на тілі показує те, як можна приймати себе попри страхи, невпевненість та невміння. І, подолавши їх, ти розумієш, що здатний на все», — ділиться співачка Lida Lee.

Lida Lee
Lida Lee

Зйомки проходили з дотриманням гуманних умов, за що Lida Lee особливо дякує фахівцям, які працювали з пітоном, адже співачка вірить у відповідальність кожного з нас перед природою.

Lida Lee — Зима в пустелі

Нагадаємо, що минулого року Lida Lee розійшлася з коханим чоловіком після 5 років у стосунках.

Фото: пресслужба

Tags