Lama розкрила секрет щасливих стосунків з обранцем, молодшим за неї на 18 років

Співачка Lama, чию красу та молодість постійно бурхливо обговорюють користувачі соціальних мереж, привітала фоловерів з Міжнародним днем сім’ї на своїй сторінці в Instagram. З цього приводу артистка опублікувала спільне фото зі своїм коханим, з яким вже більше 7 років разом.  А в дописі розповіла секрет щасливих стосунків з обранцем, а також Lama вперше зізналася, ким працює її коханий чоловік.

Співачка Lama з коханим
Співачка Lama з коханим

«Найбільша цінність мого життя - родина! Це наше спільне ядро з коханим, де ми формуємо особистості один одного. У своїй сім’ї я завжди знаходжу відраду, силу та безмежну любов — це святилище, яке живить і підтримує мене.

Наші щоденні ритуали є свідченням спільного духовного зв’язку: ранок ми починаємо зі спокійних лісових медитацій і духовних роздумів, після чого йде чаювання та неспішні милі прогулянки з нашими собаками. Вечори можемо провести насолоджуючись фільмами або серіалами, залежить від бажань, головне, щоб вони захопили наші спільні інтереси. І мріємо ми теж однаково, наразі б хотіли придбати будиночок на колесах, щоб в будь-який момент, спонтанно, змінити обстановку і поїхати у подорож. До речі, ділюсь цим вперше, Рома працює у фінансовій сфері, займається він біржами та аналітикою, вміє збалансовано приділяти увагу роботі та сім’ї. І я на 100% впевнена, що його знання, вольова мужність та мудрість разом з моєю підтримкою і любовʼю все задумане у нашому житті втілить!» - ділиться Lama. 

Співачка Lama
Співачка Lama

А побачити та почути співачку наживо можна буде вже зовсім скоро, 25 травня в Києві на її великому сольному концерті.

Фото: пресслужба

Tags