Краще музичне: 6-й дайджест нових українських треків

Краще Медіа разом із засновником музичного онлайн-медіа Слухач UA Сергієм Мартиненком зібрали свіжу добірку релізів українських треків — «Краще музичне».

В музичній добірці ви почуєте релізи від Макса Барських, MONATIK, NK, Volodymyr Dantes, Bloom Twins, MBreeze, KARINA, Lil O, Michelle Andrade, MAYOROVA.

Знаходьте для себе власний трек за сенсами та не перемикайте з програвача українськомовні треки. Чергові музичні новинки чекатимуть на вас вже у наступному випуску «Краще музичне».

MONATIK, NK, MBreeze, Lil O
MONATIK, NK, MBreeze, Lil O

Макс Барських — В твоїх очах

Макс Барських випустив новий сингл разом з однойменним відеокліпом «В твоїх очах».  

«Одного разу між щільним концертним графіком мені вдалося знайти один день, аби провести його біля моря. Саме там я намацав необхідну емоцію для майбутньої пісні та кліпу. Я відчув статичне щастя, коли, не полишаючи берега, прожив день, мандруючи теплими спогадами під романтичну музичну історію. Я поділився нею з Аланом і показав фото, зроблені саме в той день. Що з цього вийшло ви вже можете побачити на моєму YouTube каналі», — розповідає Барських.

Макс Барських — В твоїх очах

NK — Не облиш мене

Співачка NK презентує зворушливий сингл «Не облиш мене»

Ця пісня — сповідь людини, яка розуміє, що її життя може обірватись у будь-який момент. За словами Каменських, на створення пісні «Не облиш мене» її надихнули реальні історії людей.

NK — Не облиш мене

MONATIK — Вічно танцююча людина

MONATIK презентував новий сингл та однойменну масштабну відеороботу «Вічно танцююча людина», до якої залучив танцівників з усієї України. 

Як зізнається MONATIK, для нього повернення до рідного танцювального жанру музики — це надзвичайно важливий етап з декількох причин. Це створення мотивації для танцювальної індустрії, студій, колективів, митців, хореографів та талановитої молоді не покидати Україну, а продовжувати створювати саме тут. І, що не менш важливо, у танцю є дуже важлива функція «зашивати» душу і допомагати залишити негатив позаду, повертати в тонус не тільки фізично, а й морально.

MONATIK — Вічно танцююча людина

Volodymyr Dantes — Я залишусь молодим

Співак Володимир Дантес представив нову пісню та кліп «Я залишусь молодим» — вона про невідворотність майбутнього та усвідомлення «бути тут і зараз».

Ідея пісні народилась від раптового усвідомлення Володимиром своєї нескінченної молодості, власної енергії та життя. І нова пісня саме про це – не про високі матерії, а про буквально щоденну рутину. Нормально харчуватись, зважати на власну менталку, займатись спортом, донатити й робити все, щоб бути більш ефективним і постійно в тонусі. Бо інакше ми загрузнемо у депресії, а погодьтесь – це останнє, що нам всім потрібно.

Volodymyr Dantes — Я залишусь молодим

Bloom Twins — Drunk & Loud (Ремікс)

Український дует Bloom Twins, що наразі працює в Лондоні, презентує колаборацію з ді-джеєм Dante Rose на свій трек Drunk & Loud, який встиг підкорити слухачів по всьому світу.

Трек Drunk & Loud є гімном для тих, хто готовий протистояти та боротися, показуючи силу, стійкість та відвагу тих, хто приймає бій зі злом, відстоюючи свою свободу. Та, разом з треком Beats Not Bombs, нагадування слухачам з інших країн цивілізованого світу про війну в Україні, яку розв’язала «країна» з нецивілізованого місця на землі.

«Ремікс на Drunk & Loud — це вже наша друга колаборація з Dante Rose. Вперше ми співпрацювали разом під час створення реміксу на наш з Benny Benassi спільний трек DayDream, і вже зараз презентуємо нову колаборацію на важливий для нас трек Drunk & Loud. Впевненні, що нова версія цього треку, отримає не менше схвальних відгуків за оригінал. Кожен зможе знайти тут щось своє, але сенси, які закладені нами можна зрозуміти без зайвих слів», — розповідають Bloom Twins. 

Bloom Twins — Drunk & Loud (Ремікс)

MBreeze — Потону

Романтики музичної індустрії України, гурт MBreeze презентує українськомовну версію пісні «Потону». 

Шанувальники MBreeze вже знайомі з оригінальною версією пісні, випущеною влітку 2021 року під минулою назвою гурту – Mountain Breeze. Саме зараз настає час нового життя для неї, оскільки «Потону» одна з найглибших пісень гурту, яку хлопці коли-небудь писали.

MBreeze — Потону

KARINA — Метеоритмами

Співачка та героїня серіалу «Київ вдень і вночі» – KARINA презентує новий сингл «Метеоритмами».

Пісня «Метеоритмами» – це як мозаїка думок співачки, переживань та емоцій, яка відображає важливість самоприйняття та кохання у всіх його виявах. Вона обрамлена ніжною мелодією, розповідаючи історію про відкриття себе та світу навколо, через призму кохання та віри в себе. 

«Ця пісня - моя спроба поділитися своїми думками та почуттями з іншими, сподіваючись, що вона зможе доторкнутися до сердець слухачів і стати джерелом натхнення для кожного, хто її почує», – коментує KARINA.

KARINA — Метеоритмами

Lil O —  На візерунках в килимах

Зірка українського сегменту TikTok й співачка Lil O презентує новий трек та кліп «На візерунках в килимах».

Кліп відображає внутрішній стан ліричної героїні пісні: події відбуваються у простій квартирі, де на підлозі досі лежать старі бабусині килими, які разом зі спогадами дівчини, ще памʼятають те кохання, що було у цих стінах.

«Люди завжди відчувають чесність. Вона – саме та якість, через яку ми одразу відчуваємо симпатію до того, що бачимо і чуємо, у тому числі й до музики. Чим більше буде чесних українськомовних пісень, тим швидше і якісніше вони заполонять не тільки простір нашої держави, а і лунатимуть у всьому світі, адже щиру емоцію зрозуміє і європеєць, і американець, і житель сходу», –  запевняє Lil O.

Lil O — На візерунках в килимах

Michelle Andrade — В твоїх очах

У новому синглі «В твоїх очах» Michelle Andrade вперше ділиться історією своїх стосунків. Героїня згадує, як довгий час не звертала увагу на людину, яка була поруч, шукаючи кохання деінде. Вона розповідає про шлях до усвідомлення справжніх почуттів, коли нарешті визнає кохану людину такою, якою вона є, побачивши в її очах власне щастя.

«Любов дозволяє нам бачити себе в новому світлі й відкриває в нас незнані сили та можливості. Погляд коханого — це дзеркало, яке допомагає глибше зазирнути в себе. Тому коли ми дивимося в очі коханої людини, ми часто бачимо відображення наших найкращих якостей, про що я співаю в кульмінації пісні», — розповідає Michelle Andrade.

Michelle Andrade — В твоїх очах

MAYOROVA — ім’я

В новому сингл «ім'я» співачка не тільки гучно транслює остаточну відмову від минулого, але й зловтішається з колишнього коханця, який  завдав їй болю. 

«Це трек про минуле, яке хочеться забути. Кожній дівчині, яка колись була закохана, страждала від болю, який причинив їй чоловік, знайоме це відчуття - коли ти вже перестраждала ці емоційні гойдалки та відпустила ситуацію, обравши себе у цьому нездоровому коханні. Я намагалася передати той стан впевненості та внутрішньої свободи, який я відчуваю зараз, коли вже пройшло багато часу від того, як я залишила минулі токсичні стосунки. І який я хочу, щоб відчувала кожна дівчина. Тому що саме в цей момент чоловіки, які колись зробили нам боляче, сильніше за все починають відчувати той біль, намагаються все повернути, остаточно втрачаючи гідність. Але вони залишаються одні посеред цього болю», — розповідає MAYOROVA.

MAYOROVA — ім’я

Фото: пресслужба