KOLA записала проникливу пісню разом зі своїм кумиром Святославом Вакарчуком

Фронтмен гурту «океан Ельзи» Святослав Вакарчук написав ліричну композицію «Коли ми двоє», яку запропонував заспівати разом молодій зірці KOLA (Анастасії Прудіус). 

«Коли ми двоє» - пісня, яку написав буквально на одному диханні, вона з'явилась за один самотній зимовий вечір, коли сумував за родиною. І в той момент відчув, що те саме переживають зараз сотні тисяч людей, а особливо ті, які на фронті.

Я з багатьма дружу, говоримо про різне, знаю їх особисті історії. І для них розлука з близькими є надважкою, а миті, коли випадає змога коротких зустрічей з дітьми, дружиною, чоловіком чи коханою людиною - справжнє щастя», - розповідає Вакарчук. 

Святослав Вакарчук та KOLA
KOLA та Святослав Вакарчук

А ідея зробити дует та заспівати разом саме з Настею (KOLA), виникла вже пізніше, коли музикант їхав в свою чергову поїздку на схід. 

«В авто тихо працювало радіо, я почув одну з пісень Насті, а за вікном в цей час було невеличке прифронтове місто, автівки з військовими, цивільні, які поспішали по своїх справах і серед всього цього стурбованого життя на узбіччі стояла, обійнявшись, пара: він у формі, вона - з невеличкою валізою.

Я не знаю чи говорили вони про щось чи просто мовчали, чи щойно приїхала дівчина чи вже збиралась повертатись. Але в той момент зрозумів, що «Коли ми двоє», то діалог двох. І дякую Насті, що тонко відчула те саме і пісня набула саме такого звучання», - розказав Святослав Вакарчук.

Океан Ельзи & KOLA - Коли ми двоє

KOLA: 

«Це дуже відверта пісня, яку зрозуміють тільки закохані, особливо ті, що не мають можливості бачитися щодня, а буває й місяцями. Вона ніжна, пристрасна і трохи сумна, адже у героїв пісні «ніч лише одна». Я дуже полюбила її, вона особлива та близька для мене особисто. Також неймовірно рада, що співаю її з кумиром мого життя Святославом Вакарчуком. Впевнена, слухачі полюблять цю пісню так само сильно, як і я».