«Кохаю, але не зовсім»: DOROFEEVA випустила літній хіт, на якій всі чекали

Це та сама пісня, слова якої всі вивчили ще до офіційного релізу. В неї одразу закохалися відвідувачі концертів туру «сенси» (український тур співачки, 17 міст – 17 солдаутів), під час яких DOROFEEVA вперше співала «Кохаю, але не зовсім» наживо. А ще – користувачі зняли під цю пісню вже майже 10 тисяч тіктоків, які зібрали понад 2,5 мільйони переглядів.

Трек DOROFEEVA написала у співавторстві з Мішею Кацуріним та Іваном Клименком (який став одним з тренерів "Голосу країни-13"), а кліп зняв режисер Інді Хаїт («вотсап» – теж він).
 

DOROFEEVA
DOROFEEVA

«Глибока подвійність цієї пісні та її запальне послання проникли в мою душу, надихнувши мене на створення відео, що історично передає цю напружену енергію. Моє завдання полягало в тому, щоб перетворити Надю на втілення внутрішньої боротьби, яка виявляється у її танці, захоплюючи кожний момент» – Інді.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

«Відчуваю, що зараз треба писати та випускати такі пісні, які будуть підіймати настрій. Так само як і перезавантажуватись, шукати позитивні емоції, щоб триматися і не з’їхати з глузду від того, що відбувається щодня. Тому я звернулася до своєї позитивної сторони, а на зміну моїм сумним пісням прийшов трек «Кохаю, але не зовсім» – DOROFEEVA.

Кліп «Кохаю, але не зовсім» DOROFEEVA вже на наступний день після прем'єри потрапив у тренди українського YouTube.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін
Надя Дорофєєва і Міша Кацурін
DOROFEEVA
DOROFEEVA
DOROFEEVA
DOROFEEVA
DOROFEEVA - Кохаю, але не зовсім

Нагадаємо, що нещодавно Володимир Дантес презентував відео, в якому зняв свою нову кохану дівчину Дашу Кацуріну.

Фото: пресслужба