Коханий чоловік Сандри Буллок помер після 3 років боротьби з тяжкою хворобою

Коханий чоловік Голлівудської кінозірки Сандри Буллок, фотограф і модель Браян Рендалл помер у віці 57 років після 3-річної боротьби з невиліковною хворобою. Про це написав американський таблоїд People з посиланням на родину чоловіка. У Браяна Рендалла був БАС - Боковий аміотрофічний склероз – це прогресуюче нейродегенеративне захворювання, яке вражає клітини головного та спинного мозку, які відповідають за довільні рухи. Лікування немає – можна тільки трохи поліпшити загальний стан. Саме на БАС страждав легендарний фізик Стівен Гокінг.

«З великим сумом ми повідомляємо, що 5 серпня Брайан Рендалл мирно помер після трирічної боротьби з БАС. Брайан вирішив залишити свою хворобу в таємниці, і ті з нас, хто піклувався про нього, зробили все можливе, щоб виконати його прохання», — поділилася його родина.

Сандра Буллок і Браян Рендалл
Сандра Буллок і Браян Рендалл

59-річна Сандра Буллок вперше познайомилася з Браяном Рендаллом, коли той фотографував день народження її сина Луї в січні 2015 року. Пізніше того ж року вони зробили свої стосунки більш публічними, включаючи появу на весіллі Дженніфер Еністон і Джастіна Теру.

В одному з інтерв’ю у 2021 році Сандра Буллок зізналася, що «знайшла кохання свого життя». Тоді акторка сказала, що їй не потрібно мати офіційний документ про шлюб, тож вони з Брайаном так і не одружилися. 

Сандри Буллок і Браян Рендалл
Сандри Буллок і Браян Рендалл

З життя пішла ірландська співачка Шинейд О'Коннор