Klavdia Petrivna показала, як виглядала в реальному житті ще до популярності

Klavdia Petrivna – найзагадковіша співачка сучасної української сцени. Цілий рік менеджемент артистки тримав інтригу і не розголошував, хто криється за цим образом. А мільйони глядачів гадали, яка насправді Klavdia Petrivna і як виглядає в реальному житті. На перших сольних концертах нарешті таємницю було розкрито – співачка на сцені зняла і окуляри і капелюх і так всі дізналися, що за цим образом ховалася 18-річна Соломія Опришко. 

А в новому кліпі на пісню «Не лякай» Klavdia Petrivna показала себе на початку творчого шляху – без сценічного образу. У відео Klavdia Petrivna і Osty виконали цю пісню ще будучи студентами, а потім – в дуеті на київському концерті в Палаці спорту. 

Klavdia Petrivna і Osty
Klavdia Petrivna і Osty

Виступи на сольних концертах в Палаці Спорту стали грандіозним дебютом для обидвох співаків. За всю карʼєру OSTY — це його наймасштабніший перформанс.

«За кулісами в мене був сильний мандраж. Вийшовши на сцену, я побачив таку віддачу від глядачів, відчув шалену підтримку. Надзвичайно приємно коли весь зал співає твої ж пісні в унісон. Все ж творчість має магічну силу збирати людей в одному місці та створювати незабутню атмосферу. Дякую кожному, хто розділив ці два дні з нами», — поділився OSTY.

Klavdia Petrivna і Osty на сцені
Klavdia Petrivna і Osty на концерті у Палаці спорту
Klavdia Petrivna і Osty «Не лякай»

Також слухайте пісню Klavdia Petrivna і TVORCHI