Христина Соловій прокоментувала чутки про роман з Сергієм Жаданом

Співачка Христина Соловій завітала до радіостудії «Львівська хвиля». На початку ефіру ведучі напряму запитали свою гостю «Що в тебе з Жаданом?». Після невеличкої паузи 30-річна Христина Соловій прокоментувала чутки щодо свого роману з 48-річним письменником Сергієм Жаданом.

«Відповідаю вам і всім, хто цікавиться. Мені дуже приємно, що є увага не тільки до моєї творчості, а й до особистого життя. Але я буду дуже вдячна, якщо ви залишите його для мене. Я ніколи не говорила про своє особисте життя і зараз не збираюся це робити. А з Жаданом у нас запланований спільний концерт, присвячений виходу його книги «Птах», - відповіла дівчина.

Христина Соловій
Христина Соловій

Христина Соловій завітала на радіо аби презентувати свою нову пісню «Подзвони мамі» і кліп на неї. Це третій сингл з  майбутнього альбому-квадрології Rosa Ventorum.

«Пісня «Подзвонити мамі» написана у якийсь кризовий період, який я вже стерла з пам‘яті. Пригадую тільки, що мене добряче крило. Навалилось все й одразу. В такі часи я особливо «тримаю фасон», зціплюю зуби і продовжую свою справу. В такі часи я здаюся нещирою і награною навіть самій собі. Бо, насправді ж, просто хочу подзвонити мамі, розплакатись і визнати, що вона мала рацію. 

Але такий дзвінок буде колись потім, не зараз. Тому, я пишу пісню. Хтось себе у ній впізнає. Комусь, можливо, вона допоможе.  Хтось нарешті поговорить із мамою. А хтось просто заплаче», - розповідає про пісню Христина. 

Христина Соловій на ліжку сидить
Христина Соловій

Нагадаємо, звідки взялися чутки про роман Христини Соловій і Сергія Жадана. Письменники знявся у попередньому кліпі співачки на пісню «Юність» у ролі її коханця, а через кілька місяців потому у мережі з’явилися спільне фото Христини і Сергія з прогулянки, на якому вони тримаються за руки. А згодом стало відомо, що Сергій Жадан подав на розлучення зі своєю другою дружиною Іриною. 

Христина Соловій - Подзвонити мамі

Фото: пресслужба