Холостяк Алекс Топольський розповів, чи насправді він звичайний ріелтор в Майамі та скільки заробляє зараз

Головний герой «Холостяка-12» Алекс Топольський розповів, як насправді заробляє гроші. В інтерв’ю ведуча YouTube шоу Олицька зазначила, що  дехто з колишніх учасниць реаліті закидає Холостяку, що він наче не той, за кого себе видавав. Не такий багатий, статусний бізнесмен з Майамі, а звичайний ріелтор. 

«А ще кажуть, що я займався ескортом. Об’єктивно розумію, чому якась дівчина каже проти мене якісь коменти. Це звичайна образа. Я ніколи не був ріелтором. У мене немає сертифікату професійного ріелтора. Всім, кому цікаво, йдіть у мій телеграм канал, я там запостив податкову декларацію за 2020-й рік. Тому що мене це вже почало бісити. 2019-20-й роки тоді був пік, кульмінація нашого з партнером бізнесу. Це оренда, суборенда у Лос-Анджелесі та Майамі. Це не купівля. Але в нас був річний обіг 4 мільйони доларів. Моржа 50 відсотків. Це хороший бізнес», - розповідає Топольський. 

Алекс Топольський
Алекс Топольський

Алекс Топольський зізнався, що заробляє зараз у два рази менше, ніж до ковіду з очевидних причин. У США зменшився потік туристів. Залишилось 25 апартаментів в Лос-Анджелесі та 3 вілли на Балі. 

«До ковіду заробляли десь 60-65 тисяч доларів чистими на місяць. Зараз приблизно 20-25 тисяч доларів на місяць», - каже чоловік. 

На Балі, де зараз перебуває Холостяк, також займається здачею в оренду приміщень. 

«Проаналізувавши ринок тут, зрозуміли, що потенціал просто величезний. Насправді це дуже високоприбутковий бізнес», - відповівши ще й на питання, що він робить зараз на Балі. 

вілла на Балі
Вілла, яку здає в оренду на Балі Алекс Топольський

Читайте також, що про Алекса каже колишня учасниця Саша Мудра.