Холостяк Алекс Топольський про вибір у фіналі: «У мене немає жалю, що попрощався із Сашею»

Головний герой 12 сезону «Холостяк» бізнесмен зі Львова Алекс Топольський, який вже певний час живе в Маямі, розповів, що його здивувала реакція у фіналі Саші Мудрої, коли він з нею прощався. Чоловік чекав більш емоційного прощання від дівчини, якій відмовив. 

«У мене немає жалю, що попрощався із Сашею. Були моменти суму за ці фрагменти життя, які у нас склалися з Сашею. Ми через багато чого пройшли. У нас була і глибина, і пристрасть. Але мене здивувала її реакція в той момент, коли з нею прощався. Не знаю, може це моє самолюбство, але хотілось від неї якогось фітбеку. У нас же були і класні моменти. Я цього не почув. І оце було трошки дивно. Все ж таки у нас була яскрава історія, нас зблизив цей проект. У нас було багато моментів, які я до сих пір вважаю цінними», - розповів Алекс під час розмови із Славою Дьоміним, яке вийшло у його телеграм-каналі. 

Алекс Топольський і Саша Мудра цілуються
Алекс Топольський і Саша Мудра
Саша Мудра
Саша Мудра
Саша Мудра
Саша Мудра

Нагадаємо, що у фіналі «Холостяк-12» Алекс Топольський обрав 25-річну модель Катю Лозовицьку і з нею вирішив надалі будувати стосунки. Головною суперницею Каті у фіналі була Саша Мудра, з якою у Алекса склалися досить близькі стосунки і багато хто з глядачів був впевнений, що саме її і обере Топольский.

"Не думала, що після всього, що було між нами, особливо в останні дні, він зможе так помилитися і відпустити мене. Прикро, що людина так і не змогла мене зрозуміти, навіть після того, як я відкрила для нього свою душу. Хай там як, а на мене чекає світле майбутнє", - написала Саша Мудра у себе в Інстаграм після фіналу.

Фото: пресслужба СТБ, Інстаграм