Ivan NAVI вперше показав спільне фото з дружиною та сином

На днях відбулось таїнство хрещення первістка артиста - Дарія

Ще донедавна про особисте життя Ivan NAVI було відомо небагато. Співак доволі ретельно приховував свої стосунки та здивував у серпні фотографією з новонародженим сином.

Нещодавно, у проєкті "Неймовірна правда про зірок" артист зізнався також, що більше не холостяк. Він одружився з дівчиною на ім'я Романія. За фахом вона хірург-стоматолог.

Ivan NAVI з дружиною і сином
Ivan NAVI з дружиною і сином

За словами Ivan NAVI, вони разом з коханою вже давно. Артист зробив коханій пропозицію вдома у день народження його батька. Що стосується весілля, то вони зробили скромну церемонію, на якій були присутні лише рідні.

"Казкового освідчення не було. Все було якось банально. У мене вдома. На дні народження мого батька. Я освідчився їй. І все далі полетіло, все як в тумані. Справили невеличке весілля на 18 осіб, лише найближчі родичі. Навіть друзів не було", - розповів Іван.

Ivan NAVI з дружиною і сином
Ivan NAVI з дружиною Романією та сином Дарієм

Також Ivan NAVI додав, що у момент народження первістка був присутній на пологах:

«Я був присутній на пологах. Це неймовірні емоції, коли тобі маленького привозять до палати. Ставлять тобі на груди, це тепло, коли він кричить. У мене просто, я лежу, тремчу, у мене сльози починають текти градом». 

А про вибір незвичного ім’я синові співак так пояснив:

«Я дуже люблю історичні фільми. Колись був король Дарій і чому мені це ім'я настільки запало в душу. І Рома каже: "Мені теж подобається". 

Фото: пресслужба

Tags