Іван Дорн оголосив про грант для молодих музикантів

Іван Дорн зізнався, що під час війни не може творити. Тож вирішив допомогти тим, кому потрібна допомога досвідченого музиканта чи продюсера. Дорн оголосив про грант на підтримку нової української музики у ці важкі для українського шоу-бізнесу часи. 

«Шановні відвідувачі мого серця! Сам творити зара не здатний, але допомагати творити іншим - моя місія, що вимірюється роками. Хочу допомогти тим, хто прагне висловитись у творчості. Кому є, що сказати, але вони не здатні через наступні причини: нема грошей, нема розуміння, як це зробити, нема впевненості та сил… 

В цьому може допомогти Грант, який ми запускаємо з моєю командою. Це потрібно не тільки музикантам, але й усій країні, бо Україна - то є пісня, а пісню куля не бере. Отож! Ті, кому потрібна допомога у реалізації їх музичних творів - хутчіш сюди за посиланням», - написав у соцмережах Дорн.

Іван Дорн
Іван Дорн

Серед журі, які будуть обирати тих молодих виконавців, кого фінансово підтримають: сам Іван Дорн, The Lazy Jesus, Ярослав Маяк, JAW.

Переможця від глядачів, які зможуть проголосувати на сайті, оголосять 1 грудня. Всього буде видано п’ять грантів. Кожен грант у розмірі 40 тисяч гривень.