Ірина Сопонару розповіла, як їй довелося зніматися оголеною в серіалі "Волонтери"

Акторка “Жіночого Кварталу” і тренерка “Ліги Сміху. Волонтерський десант 2” Ірина Сопонару знялася в новому серіалі “Волонтери” на телеканалі ТЕТ. У багатосерійні комедії вона зіграла дружину Ігоря Ласточкіна, яка допомагає йому з волонтерськими ініціативами. В одній з серій героїня Ірини разом з подругами влаштувала фотосесію в стилі ню, щоб зібрати на дрон для підрозділу екскоханого, який служить в аеророзвідці ЗСУ.

Ірина Сопонару чесно зізналася, що саме ця сцена була для неї найбільш стресовою за весь період зйомок серіалу “Волонтери”. Гумористка хоч і розкута в житті, але знімати бюстгальтер перед усією знімальною групою все ж соромилася.

“Ми знімалися голі. Ми гумористки, а не актриси. Для нас зняти ліфчик – це не звичайне діло, це для нас стрес капець! Тому ми з дівчатами добряче стресанули. Але це був прикольний досвід, так би мовити”, – поділилася Ірина Сопонару.

Олександра Машлятіна, Ірина Сопонару, Анастасія Оруджова
Олександра Машлятіна, Ірина Сопонару, Анастасія Оруджова

Тоді як серіальна подруга Сопонару, також акторка “Жіночого Кварталу” Олександра Машлятіна, розповіла, що пікантну сцену вона з острахом чекала впродовж усього знімального процесу. З’ясувалося, що гумористка вперше роздягалася в кадрі й позувала на камеру топлес. “Це перший досвід зйомки напівоголеною, тому ми з дівчатами дуже соромилися”, – зізналася учасниця колективу “Тріо різні”.

Ірина Сопонару
Ірина Сопонару

Нагадаємо, “Волонтери” – це новий комедійний серіал на телеканалі ТЕТ про всіх українців, які не на фронті. Про надлюдей, які не втомлюються збирати, донатити, привозити, купувати, відправляти та єднатися задля допомоги і якнайшвидшої перемоги. У серіалі знялися улюблені гумористи й “лігосмішники”, які з перших днів повномасштабного вторгнення й до сьогодні не збавляють обертів своїх волонтерських місій. Це Ігор Ласточкін, Кирило Ганін, Станіслав Боклан, Ірина Сопонару, “Тріо різні” та “Ветерани космічних військ”. Дивіться прем’єрні серії “Волонтерів” з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі ТЕТ.