IOAN MELNYK — «В окопах»: з фронту — до мільйонів переглядів в мережі

Український військовий зробив хіт без відриву від служби

Нова зірка української сцени IOAN MELNYK презентував відео на свій перший хіт — «В окопах». Трек вже добре знайомий аудиторії та вже зараз має більше мільйону переглядів в TikTok.

Відзначимо, що IOAN MELNYK почав розвивати музичну кар'єру та отримав перший хіт під час служби в Збройних Силах України. Його випадок є унікальним та доводить, що все можливо, та йти до своєї мрії можна навіть в такі страшні часи, як наші.

IOAN не співає сумних пісень. Артист розвивається у сучасному стилі «народний український жанр гумористичної пісні» та планує знову зробити його актуальним і навіть модним: «Пісня та кліп «В окопах» — про тих людей, в яких взагалі немає ні честі, ні совісті. Про тих, хто взагалі втратив все спільне з тими, хто залишився в Україні. Це робота про тих чоловіків, які кинули країну у біді та поїхали в краще життя — за кордон. Тому що справжній мужик — українець — захищатиме свою хатину! Також це про деяких жінок, які знайшли собі нові домівки в Європі та інших країнах і забули про Батьківщину. Але про жінок — це ніяк не образа, це гумор», — розповідає сам автор та виконавець.

В пісні та відео IOAN підкреслює особливо важливу роль гумору у ці важкі часи та закликає кожного з нас не втрачати гарного настрою:

«Якщо сміємось, то це означає, що ми перемагаємо».

IOAN MELNYK — «В окопах»

Мікс актуального та народного не міг не стати хітом. Трек залетів у рекомендації TikTok, де набрав більше мільйона переглядів. Також неформатний для нашого радіо трек успішно додається до плейлистів та доноситься до мільйонної аудиторії.

На честь першого успіху та виходу першого кліпу IOAN не міг не зробити ще один подарунок для тих, хто полюбив його музику. Той хто зробить найкращий ролик під трек IOAN MELNYK «В окопах», отримає приз від артиста та зможе збільшити власну аудиторію в соціальних мережах, тому що найкраще відео буде розміщене у профілі артиста.

Що треба робити для перемоги?

  • знімай відео під трек IOAN MELNYK «В окопах»;
  • публікуй його та відмічай артиста;
  • чекай на результат, лови приз;
  • дивись, як твоє відео набирає мільйони переглядів, а твій профіль росте.

Пам'ятайте, що найкращий час для досягнення мети саме зараз.

Відео IOAN MELNYK «В окопах» доступне на усіх стримінгових майданчиках.