Гурт «Без обмежень» спільно із «Азов» презентували кліп на пісню «Героям»

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ спільно із «Азов», з нагоди 10-річчя бригади, презентували нову відеороботу на пісню “Героям”.

Нова відеоробота «Героям» гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ створена за сприяння 12-ої бригади «Азов» з ексклюзивних кадрів, які зняті безпосередньо бійцями на полігонах, із поля бою під час боїв за Азовсталь.

«Це архівні кадри, більшість із Оріхівського та Кремінського напрямків за останній рік чи півтора. Є кадри з Маріуполя (початок повномасштабного вторгнення), та вихід з Азовсталі після закінчення оборони Маріуполя», – прес-служба «Азов».

Гурт «Без обмежень»
Гурт «Без обмежень»

Це не просто музичне відео, це вшанування тих, хто віддає своє життя та здоров'я за свободу нашої Країни. 

«Героям», насамперед – ода мужності та патріотизму українських військових. Пісня говорить про боротьбу, братерство та відданість своїй країні, вселяє віру та віддає шану тим, хто бореться за свободу. 

«Азов»
Денис Прокопенко - командир бригади «Азов»

Сьогодні «Азов» продовжує служити ідеї незалежності України та виконує бойове завдання на Кремінському напрямку, зокрема, у Серебрянському лісництві та поблизу Тернів та святкує свою десяту річницю.

Десятиріччя підрозділу — це день, щоб згадати бойовий шлях підрозділу, згадати всіх азовців, які віддали своє життя за українську націю, а також згадати і підтримати тих, хто досі в російському полоні.

Захисник бригади "Азов"
Захисник бригади "Азов"

«Говоріть про свою підтримку вголос! Ми не вправі мовчати про бійців та полонених, адже їхня доля залежить і від нас з вами», – Сергій Танчинець, лідер гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.

За словами Сергія Танчинця: «Героям – це пісня для людей, які вірять в свою країну та не йдуть на компроміси в питаннях незалежності та цілісності суверенітету своєї Держави. Пісня присвячується всім людям, яким не байдуже майбутнє своєї Країни, яким не байдуже розуміння незалежності. Пісня – Героям»
 
«Це наш спосіб подякувати людям, які стоять на захисті цінностей та свободи українського народу», – діляться БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.

Захисник бригади "Азов"
Захисник бригади "Азов"
Захисник бригади "Азов"
Захисник бригади "Азов"
Захисники бригади "Азов"
Захисники бригади "Азов"
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ «Героям»

Дивіться також пісню і кліп гурту "Океан Ельзи", яку присвятили місту Маріуполю

Фото: пресслужба