Гайтана повертається на сцену після тривалої музичної паузи

Гайтана оголосила про завершення співпраці з відомим музичним лейблом Lavina Music, з яким підписала договір ще 20 років тому. Тепер вона вільна від будь-яких зобов’язань і повертається на музичну сцену. Права на всі свої минулі пісні, кліпи і альбоми залишаються у співачки. Гайтана також одразу анонсувала і нову музику, яка вийде вже незабаром.

Гайтана
Гайтана

«З 2003 року я мала за честь працювати з Lavina Music. Разом ми зробили багато класної музики та пройшли неймовірний творчий шлях. Сьогодні я відчуваю лише щиру вдячність та безмежну повагу до всієї команди, що працювала зі мною всі ці роки. Ви — невіддільна важлива частина мого життя!

Водночас нещодавно спільно ми вирішили завершити співпрацю, адже зробили все (і навіть більше), що планували. Ми підписали угоду, що затверджує мої права на всі пісні, альбоми й кліпи, створені за цей час. Ми не маємо одне до одного фінансових або творчих питань і рухаємось далі.

Відтепер — я капітан цього корабля. Тож чекайте на нову музику. Сподіваюсь, ви сумували. Бо я — дуже. Відчуваю, цей етап буде чудовим. До зустрічі на наступній сторінці моєї музичної історії!», - написала Гайтана в Інстаграм.