Євробачення-2024: Швеція вибрала свого представника, і це не українка

19-річна українка Марія Сур, яка виборювала право у Нацвідборі представляти Швецію на Євробаченні, на жаль, програла братам-близнюкам Маркусу і Мартінусу (Marcus & Martinus). Саме ці хлопці стали фіналістами на Melodifestivalen. Згідно з прогнозами букмекерів, Marcus & Martinus з піснею «Unforgettable» мають всі шанси на перемогу, адже одразу після обрання в рідній Швеції, потрапили на 7-ме місце потенційних переможців. 

Marcus & Martinus
Marcus & Martinus

Пісню «Unforgettable» для Маркуса і Мартінуса написав відомий шведський авторо пісень і продюсер Пол Джиммі Торнфельдт. Саме Торнфельдт написав композицію «Tatoo» для Лорін, яка торік перемогла на Євробаченні. Він також створив пісню «We will rave» для цьогорічної учасниці від Австрії Kaleen.

Marcus & Martinus - Unforgettable | Sweden | National Final Performance | Eurovision 2024

Марія Сур, яка родом із Запоріжжя, але зараз живе у Швеції через російське вторгнення в Україну, виступала з піснею «When I'm Gone» та навіть пройшла до фіналу. Це її друга участь у шведському пісенному конкурсі. Минулого року вона також пробувала свої сили на Melodifestivalen, але тоді перемогу здобула Лорін, яка принесла Швеції перемогу на Євробаченні-2023.

Євробачення-2024
Євробачення-2024: так виглядає таблиця букмекерів станом на 11 березня
Marcus & Martinus
Marcus & Martinus - представники від Швеції на Євробаченні-2024

Нагадаємо, від України виступить alyona alyona & Jerry Heil