Євробачення-2023: Тарас Тополя зізнався, чому не подав заявку на участь у Нацвідборі

Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя зізнався, чому не подав заявку на участь у Нацвідборі на Євробачення цього року

Марічка Падалко під час інтерв’ю для ТСН з лідером гурту «Антитіла» Тарасом Тополею збентежила його своїм питанням про Євробачення. Цього року музикант був одним з трьох членів журі Нацвідбору. Але Падалко запитала у Тополі, чому група сама не взяла участь і не подала заявку як учасник. Адже цього року «Антитіла» записали спільну пісню з британським виконавцем Едом Шираном, тож на гучну зустріч та прихильність англійської публіки можна було розраховувати. Саме в Ліверпулі пройде Євробачення в 2023 році.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

«Ти мене збентежила своїм питанням. Навіть такої думки не було.

Взагалі подача заявок на Євробачення відбувалась тоді, коли «Антитілам» було якраз не до конкурсів і відборів. Я ставився скептично до участі гурту в Євробаченні. По-перше, це вокальний конкурс, а я не дуже хизуюся своїми вокальними даними. Не можу про себе сказати, що я міцний вокаліст.

А по-друге, коли ми робимо якісь речі, то ми в це занурюємось, у це віримо, а не просто так – а давайте подамо заявку, раптом пройдемо. Та й пісні у нас не було слушної саме для цього конкурсу. А спеціально щось писати «на колінці», щоб потрапити в прайм-тайм, у нас такої мети не було. Але я не буду проти, якщо нас запросять там виступити як гостей», - відповів Тарас Тополя.

Тарас Тополя
Тарас Тополя

Нагадаємо, цього року на Євробачення від України поїде гурт TVORCHI