Enleo подарував Тому Оделлу кришталь з люстри зруйнованого Маріупольського драмтеатру

Співак і музикант Нікіта Леонтьєв, більш відомий як Enleo, здійснив свою мрію. Він зустрівся Томом Оделом (Tom Odell), всесвітньо відомим британським музикантом, який рік тому змінив життя Нікіти на 180 градусів, подарувавши права на пісню “Another love”. Українська версія отримала назву  “інша любов” і стала знаковою піснею для всіх українців під час війни та однією з найпрослухованіших. Відео з зустрічі Enleo розмістив у себе в Instagram.

Том Оделл і Enleo
Том Оделл і Enleo

Зустріч Тома Оделла з Enleo відбулася у польському місті Лодзь на музичному фестивалі. Між артистами склався дружній діалог. Нікіта подякував Тому за його підтримку особисто і зробив йому знаковий подарунок. Він передав дерев’яну коробку з гравіруванням назв пісні двома мовами, що об’єднала артистів та українців у складний період для країни: Another love / інша любов. А у коробці лежав кришталь з люстри  Маріупольського драмтеатру. Цей подарунок є дуже символічним. Адже Нікіта сам з Маріуполя і тривалий час грав як вуличний музикант біля драмтеатру. 

Enleo and Tom Odell
Enleo і Tom Odell

Нікіта звернувся до Тома зі словами:

“Цей кришталик з люстри драматичного театру Маріуполя, що був зруйнований російськими військовими. Я маю це як маленьку згадку про свій дім. І я хочу віддати це вам, щоб подякувати вам від імені всіх українців за вашу пісню, за вашу допомогу людям. Це маленький шматочок мого дому і це велика честь, що ви збережете його у себе вдома. І пам‘ятайте, що українці ніколи не забудуть вашої підтримки та допомоги. І це так круто, що ми змогли зустрітись і поспілкуватись як просто люди”.