Екс-учасник «Голосу країни» Віктор Нікіфоров повідомив, що хворіє на рак

Екс-учасник «Голосу країни» харків’янин Віктор Нікіфоров, який створив музичний проект Gorim!, повідомив, що у нього рак – лімфома Ходжкіна 2 стадії. Про це музикант написав пост в Інстаграм і розповів, як бореться з хворобою. Віктор Нікіфоров пише, що знає, як боротися з онкологічним захворюванням, адже з таким раніше стикався в своїй сім’ї і сім’ях друзів. Зараз музикант проходить лікування в Інституті раку в Києві. Про перебіг лікування він буде писати в соцмережах.

Віктор Нікіфоров
Віктор Нікіфоров /Gorim! повідомив про онкологічне захворювання

«Друзі! Вже давно хотів вам зізнатись, що я не просто так “змінив стиль”. Це я, можна сказати, передбачаю події. В мене рак - лімфома Ходжкіна 2ст. І я зараз знаходжуся на хіміотерапії.

Я не збираюсь робити ніяких зборів (принаймні, поки що) ми справляємося своїми силами. Лікують мене в Інституті раку, почуваю себе добре.

Ділюся з вами цим, бо зараз це важливий аспект мого життя і це важко буде приховати, особливо з часом лікування. Тож до мого музичного і творчого життя, за яким ви слідкуєте, зараз ще додадуться ще деякі речі з проходження лікування і моєї боротьби з хворобою.

Боротьба з раком в нашій сімʼї і в сімʼях деяких моїх друзів - це вже знайома ситуація і пройдений етап. Ми це вже бороли! Пройдемо ще раз Всіх цілую, обіймаю і роблю музло», - написав Нікіфоров.  

Віктор Нікіфоров
Віктор Нікіфоров