Дружина Віталія Кличка прокоментувала їх розлучення

Дружина Віталія Кличка Наталія назвала причини їхнього розлучення

Нещодавно стало відомо про те, що мер Києва та екс-боксер зі світовим ім'ям Віталій Кличко розлучився із дружиною після 25 років шлюбу. Основною причиною він назвав таку, що подружжя вже багато років живе на різні країни і дуже мало проводить час разом. Тепер і Наталія Кличко на своїй сторінці в Інстаграм прокоментувала їх з Віталієм розлучення.

Віталій Кличко із дружиною Наталією
Віталій Кличко із дружиною Наталією

«Я вдячний за все, що ми мали протягом нашої 25-річної спільної подорожі. Наше розлучення - це добре зважене, спільне рішення. Так сталося, що за багато років життя в різних країнах наші життєві шляхи поступово розійшлися.

Ми виростили трьох чудових дітей і назавжди залишимося їхніми батьками. У нас досі дружні, повні поваги один до одного стосунки. Ми завжди підтримували і будемо підтримувати один одного за будь-яких обставин. Бажаю Віталію всього найкращого. Починається новий розділ нашого життя», - написала дружина Кличка.

Віталій Кличко із дружиною Наталією
Віталій Кличко із дружиною Наталією
Дружина Віталія Кличка Наталія
Дружина Віталія Кличка Наталія

Нагадаємо, у пари є троє дорослих дітей: 22-річний Єгор-Даніель, 20-річна Єлизавета-Вікторія, та 17-річний Максим-Олександр. Зараз Наталія живе у Німеччині.

Фото: Інстаграм