Дмитро Комаров показав фото зі звільненої Балаклії і Куп'янська на Харківщині

Відомий мандрівник та журналіст Дмитро Комаров з початком повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну їздить по гарячим точкам, знімає та документує на камеру все, що там відбувається. Так, одразу після деокупації Харківщини Комаров поїхав до Балаклії та Куп’янська – міст, які усі шість місяців були під окупацією російської армії. 

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров у Балаклії

«Вони роздягалися до трусів, кидали форму та ховалися у підвалі. Але так у трусах їх у полон і брали», - розповідають мені мешканці деокупованих територій Харківщини про втечу росіян. Вони зіткнулися з контрнаступом, відобразити яке фізично не могли. Хоча збиралися до Харківської області всерйоз і надовго. Про це говорить багато чого: росіяни запускали окупаційну владу у всіх сферах життя, багато перефарбували в триколор, розвісили борди «росія навіки», завозили в магазини «сосиски ЛНР», «московський майонез», російські напої. Іти не збиралися», - пише в Інстаграм Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров у Куп'янську

На відео журналіст застерігає тих, хто швидко хоче повернутися до своїх домівок – зараз там вкрай небезпечно – повсюди міни і вибухівки. 

«Підступне дистанційне мінування пелюстками за допомогою ракет. Передайте всім друзям та знайомим у деокупованих населених пунктах. Такі міни взагалі непомітні, особливо у траві. Особливо стежте за дітьми», - каже Дмитро. 

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров на Харківщині
Дмитро Комаров
Дмитро Комаров на Харківщині
на дорозі стоїть танк
Дмитро Комаров на Харківщині
на дорозі стоїть чоловік
Дмитро Комаров на Харківщині
розбита машина на узбіччі
Дмитро Комаров на Харківщині
танк на дорозі
Дмитро Комаров на Харківщині

Нагадаємо, що Дмитро Комаров продав своє раритетне авто аби гроші направити на допомогу ЗСУ.

Фото: Інстаграм