Дева Кассель вперше вийшла у світ з бойфрендом італійською кінозіркою

Старша донька Моніки Беллуччі і Венсана Касселя вперше вийшла у світ зі своїм бойфрендом-красенем

19-річна модель Дева Кассель, старша донька Моніки Беллуччі та Венсана Касселя, прийшла на модний показ Dior разом зі своїм бойфрендом, молодою італійською кінозіркою Солом Нанні. Молоді люди зустрічаються десь з півроку, іноді вони публікують спільні фото в Інстаграм, але ще ніколи до цього не з’являлися на публіці разом. Тож їхній прихід як пари на Тижні моди в Парижі став дебютним. Дева Кассель, яка зазвичай не любить посміхатися перед фотокамерами, на цей раз не стримувала емоцій і виглядала дуже щасливою поруч з коханим бойфрендом.

24-річний Сол Нанні – висхідна зірка італійського кінематографу, багато знімається в кіно та серіалах. Найбільше відомий за роллю Крістіана в серіалі Disney «Алекс і компанія», а також за роллю Алессандро в романтичній комедії «Любов і морозиво». 

Дева Кассель і Сол Нанні
Дева Кассель і Сол Нанні
Дева Кассель і Сол Нанні
Дева Кассель і Сол Нанні
Дева Кассель і Сол Нанні
Дева Кассель і Сол Нанні
Дева Кассель
Дева Кассель
Дева Кассель
Дева Кассель на показі Dior

До речі, у батьків Деви Кассель також все добре в особистому житті – Моніка Беллуччі зараз перебуває в романтичних стосунках з видатним британським кінорежисером Тімом Бертоном, а Венсан Кассель щасливо закоханий у модель Нару Баптісту, яка його молодша на 30 років.

Фото: Інстаграм