«Де твої груди?»: Лєра Товстолєс шокувала відповіддю на хейтерські коментарі

Чи стикалися ви з бодішеймінгом? На щастя, це поняття відоме не всім. Простими словами – це критика людини за її зовнішність: будь-які образливі чи недоречні коментарі про зріст, вагу, форми тіла чи особливості шкіри. Нова ведуча реаліті «Кохання на виживання» на Новому каналі та акторка «Жіночого Кварталу» Лєра Товстолєс зізналася: будучи публічною, часто отримує неприємні коментарі в соцмережах. Лєра поділилася, що пісню «Перса» написала навмисно, аби відповісти одразу всім хейтерам та підтримати інших жінок, чию зовнішність критикують.

«Насправді мені в Instagram пишуть одне й те саме запитання: «Де твої груди?». Люди, не шукайте, багато хто намагався знайти (сміється). Я жартую, звісно, але насправді це дуже важлива тема, – поділилася Лєра Товстолєс. – Я зараз не комплексую через маленький розмір грудей, тому можу про це говорити жартома. Але знаю, що є жінки, які комплексують, і не всі сприймають це так, як я. Вирішила, що стану першою, хто буде захищати маленькі форми і, сподіваюся, не останньою, хто боротиметься за право бути унікальною». 

Лєра Товстолєс
Лєра Товстолєс

Відсіч хейтерам Лєра дала піснею та закликала всіх любити себе такими, які вони є, і не звертати уваги на негативні коментарі.

«Я дуже погано реагую, коли суспільство нав’язує нам стандарти краси та ідеальні параметри. Тому пропагую свободу вираження себе та прийняття свого тіла, – говорить Лєра Товстолєс. – Моя пісня «Перса» – провокативна та весела, а ще – це лайфхак, що варто відповідати хейтерам, які пишуть вам щодо зовнішності. Треба розуміти, що зовнішній вигляд – це ваша особиста справа, як хочете, так і виглядайте. Головне, зрозумійте, що ви – найкращі».

Лєра Товстолєс
Лєра Товстолєс
Лєра Товстолєс - Перса

Фото: Інстаграм Лєри Товстолєс