Даша Малахова подає до суду на батька синів за несплату аліментів протягом 8 років

Українська акторка Даша Малахова подає до суду на свого колишнього чоловіка, продюсера Чабу Бакоша, батька її двох синів. Вона звинувачує його в тому, що протягом 8 років він жодного разу ще не сплатив аліменти за дітей. Всі ці роки Малахова сама утримує синів Матяша та Олівера.

У 2014 році Даша Малахова і Чаба Бакош офіційно розлучилися після 10 років шлюбу. У 2017-му акторка вийшла заміж за фітнес-тренера Сергія Сулима, який і піклується про дітей своєї дружини.

Даша Малахова з дітьми
Даша Малахова з дітьми Матяшем і Олівером
Чаба Бакош
Чаба Бакош із старшим сином Матяшем

«Багато років я хотіла зробити це. Щоразу давала шанс, слабину, пояснювала свій страх етикою. Але під час війни, коли ніби не на часі - мені саме на часі.

Коли ти починаєш думати про те, що завтра тебе може не бути, про те, що ми живемо в буремний час, хочеться, знати, що твої діти не будуть жити так, як би ти не хотіла. 

Протягом моїх стосунків з татом моїх дітей в нас було чудове життя, незважаючи на те, про що зараз говорити не буду (але можу за потреби). Але ось вже 8 років за його дітей платить, дбає, забезпечує їх - інший. Без статусу. Тихо, посміхаючись скромно, тисне іноді навіть руку тому, хто двічі подавав на мене в суд, (я звичайно, зустрічним позовом виграла). З батьком моїх дітей ми могли пообідати, він приїзжав до нас в гості і щоразу після зустрічі в мене було відчуття, що мене надурили. Ми з дітьми і людиною, яка стала їм батьком, робили вигляд, що все добре. Він робив фото, публікував - я і діти. Щасливий. За мирних часів речі не сприймаються так гостро, бо здається воно триватиме ще довго довго і буде час все виправити. Під час війни все інакше. 

Протягом 8 років я не отримала жодної щомісячної вчасної мікроскопічної оплати аліментів і наразі починаю процедуру кримінальної відповідальності за таке жорстке порушення закону. Це буде судимість. І я не лякаю і не планую змінювати стратегію. 

В мене немає жодних особистих неприємних почуттів до людини проти якої я написала заяву в поліцію, просто я вважаю, що це правильно. Поки був живий мій тато він хотів, щоб я була тихою і милою. Я такою була, але тепер я можу називати речі своїми іменами. 

Цей день настав. Справа не в коштах, це взагалі не має значення. Це відповідальність, та почуття, що двоє людей зробили дітей і мають нести це достойно», - написала у Фейсбук Даша Малахова.  

Даша Малахова з дітьми та чоловіком
Даша Малахова з дітьми та третім чоловіком Сергієм Сулимом
Даша Малахова
Даша Малахова

Фото: Фейсбук