Дан Балан спростував роман з Тіною Кароль і попросив фанатів не тероризувати його сім’ю

Молдавський співак Дан Балан змушений був знову спростовувати роман зі співачкою Тіною Кароль. Слід пригадати, що обидва артиста разом кілька років тому були тренерами вокального проекту «Голос країни». Саме тоді фани почали підозрювати зірок у спільному романі – що Дана Балана і Тіну Кароль поєднує не тільки робота, а й кохання. 

Раніше артист вже спростовував цю інформацію, навіть продюсер «Голосу країни» Володимир Завадюк казав, що навмисно придумав цю романтичну історію з Тіною і Даном заради підняття рейтингів. Але фанати обох зірок не хочуть в це вірити і продовжують мріяти про те, що колись Тіна Кароль і Дан Балан одружаться і народять спільних дітей. 

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

У телеграм-каналі Дан Балан звернувся до своїх прихильників і попросив припинити тероризувати його і його сім’ю і залишити цю всю історію в минулому.

«Я хочу звернутися до групи DanTina, яка тероризує мою родину, друзів та близьке оточення: це низько! Як я вам казав кілька років тому: нас із Тіною не пов'язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже 2 роки. Немає сенсу в існуванні вашої групи. Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, які націлені на те, щоб шкодити іншим, робить вашу спільноту небезпечною для суспільства.

Прокиньтеся і займіться своїм життям, приділіть краще час своїй сім'ї, і не витрачайте його на цей безглуздий негатив і жорстокість. Вірю, що у вас лишилося щось добре», - написав Дан Балан.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль на "Голосі країни"
Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Фото: соцмережі