Брат Ірини Федишин загинув у бою під Соледаром

Співачка Ірина Федишин сповістила про трагічну новину – її двоюрідний брат Роман Климкович загинув у бою під Соледаром. Йому було лише 34 роки. З початком повномасштабного військового вторгнення Роман пішов на фронт боронити Україну. 

«Ромчику, братику, пишу цей пост, сльози заливають, я не вірю ! Ми тільки нещодавно бачилися, тебе відпустили на 10 днів додому. Ти зразу провідав нашу бабусю. Потім ти прийшов до мене у гості і розповідав про війну. Ти був повний сил, енергії, навіть, словом не обмовився, що там важко. А у мене, навіть, думки ніколи не було, що може щось трапитися. Ти постійно посміхався і піджартовував. Ми стояли на коридорі і ніяк не могли розпрощатися. Ти час від часу мене обіймав, йшов і знову зупинявся на розмову. Я запросила тебе на концерт у Трускавці 25.01 Ти сказав, що дуже постараєшся бути. Яка ж я була рада, коли побачила тебе у першому ряду. Ти, як завжди усміхався, аплодував і підтримував мене. Після концерту ми жваво спілкувалися, зробили з тобою фото, Господи, це було наше останнє фото разом», - написала в Інстаграм Ірина Федишин.

Ірина Федишин з братом
Ірина Федишин з братом Романом Климковичем

Про смерть брата співачці повідомили побратими. 

«Я не вірила і до останнього сподівалася, що це помилка. Можливо, ти поранений і потрапив у полон. Але твій побратим Володя, з яким ви разом добровольцями пішли на війну, повернувся сьогодні у цей окоп і пересвідчився, що тебе вже немає. Він намагається винести твоє тіло, сказав, що не залишить тебе. Але це зробити дуже важко, оскільки є оточення з трьох сторін. 

Дорогий мій братику, Ромчику! Ти назавжди у моєму серці, у нас було неймовірне веселе дитинство, яке ми кожного разу проводили разом у бабусі на літніх канікулах. Скільки спогадів… Я завжди відчувала неймовірну твою підтримку і любов. Останнє твоє повідомлення у месенджері це – поцілунок. Ти гордився мною, а я ціле життя буду гордитися твоїм подвигом - віддати життя за волю України», - згадує Федишин. 

Ірина Федишин з братом
Ірина Федишин з двоюрідним братом Романом Климковичем
чоловік із зброєю
Брат Ірини Федишин Роман Климкович
Брат Ірини Федишин Роман Климкович
Брат Ірини Федишин Роман Климкович
Брат Ірини Федишин Роман Климкович
Брат Ірини Федишин Роман Климкович

Фото: Інстаграм