Белла Хадід розповіла про 15-річну боротьбу з рідкісною хворобою

26-річна американська супермодель Белла Хадід розповіла про свою 15-річну боротьбу із рідкісною хворобою Лайма, спричиненою укусом певного виду кліща. 

Хвороба Лайма вражає шкіру, суглоби, нервову та серцево-судинну системи, спричиняє болі в м’язах, постійну втому, депресивні стани, погіршення мисленнєвих функцій. Лікування складне і розтягується на роки. Хвороба Лайма поширена у Північній Америці та Європі і є другою за швидкістю зростання інфекційною хворобою в США після ВІЛ-інфекції.

Белла Хадід
Белла Хадід

Після недавнього загострення хвороби Белла Хадід пройшла 100-денний курс лікування і розповіла про це своїм підписникам в Інстаграм.

«Маленька я, яка так страждала, так би пишалося дорослою мною за те, що я не здалася.

Дякую моїй мамі за те, що вона зберегла всі мої медичні документи, була поруч, ніколи не залишала мене, захищала, підтримувала, але, головне, вірила мені в усьому цьому», - написала Белла.

Белла Хадід
Белла Хадід

Хворобу Лайма Беллі Хадід діагностували ще в підлітковому віці. Зараз модель ставиться до своєї хвороби філософськи – вона дуже вплинула на її світосприйняття. 

«Бути такою сумною і хворою із багатьма благословеннями /привілеями/ можливостями/ коханням навколо мене було, мабуть, найбільш заплутаним явищем. Одне, що я хочу висловити вам усім: 

1.    Я в порядку, і вам не потрібно хвилюватися.
2.    Я б нічого не змінила у світі. Якби мені довелося пройти через усе це знову, щоб дістатися сюди, до того моменту, в якому я зараз перебуваю, з усіма вами, нарешті здорова, я б зробила усе це знову. Це зробило мене тим, ким я є сьогодні», - пише модель.

Белла Хадід
Белла Хадід

З цією хворобою Лайма Белла Хадід бореться вже близько 15 років.

«Всесвіт працює найболючішим і найпрекраснішим способом, але я маю сказати, що якщо ви боретеся, то буде краще. Я обіцяю. Зробіть крок вперед, залишайтеся сильними, майте віру в свій шлях, ідіть до своєї мети, і хмари почнуть розсіюватися. Я дуже вдячна за життя та бачу його перспективи, ці 100+ днів лікування Лайма, хронічної хвороби, супутніх інфекцій, майже 15 років невидимих страждань – все це було того варте, якщо я зможу, дасть Бог, прожити все життя поширювати любов із повної чаші та мати можливість по-справжньому бути собою, вперше в історії», - написала модель та додала, що обрала для посту в Інстаграм найбільш позитивні фото. 

Під час лікування з нею були не тільки рідні, а й її собака на ім’я Гліззі, вона ж Петунія та Квасолинка

Белла Хадід
Белла Хадід проходить лікування хвороби Лайма
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід
Белла Хадід

Фото: Інстаграм