Батько Майлі Сайрус одружився втретє з молодою співачкою

61-річний кантрі-музикант та актор Біллі Рей Сайруз, батько американської співачки Майлі Сайрус, втретє одружився. За нову дружину взяв на 27 років від себе молодшу 34-річну австралійську співачку зі сценічним псевдонімом Firerose. 

Новиною про своє весілля та першими світлинами пара поділилась в Інстаграмі. «10.10.23 завжди буде прекрасним, радісним днем, коли наші дві душі об’єдналися в одне ціле у святому шлюбі. Це було найдосконаліше, неземне свято кохання, яке ми тільки могли собі уявити. Для нас обох почути від священника: «Біллі Рей і Фаєрроуз Сайрус… Тепер я оголошую вас чоловіком і дружиною», — це був священний момент, коли почалася наша нова вічність. Хай живе кохання!», – підписали вони спільний пост.

Біллі Рей Сайруз та Фаєрроуз
Біллі Рей Сайруз та Фаєрроуз

Біллі Рей Сайруз та Фаєрроуз познайомилися дуже давно – на зйомках серіалу «Ханна Монтана». Тоді дівчина, всього на 4 роки старша за Майлі Сайрус, також проходила прослуховування, але, на жаль, роль в серіалі не отримала. Але вже тоді Біллі Рей запримітив дівчину і розпізнав в ній майбутній талант. Тому, як розповів для видання People, для Фаєрроуз він зробив екскурсію знімальним майданчиком і познайомив з продюсерами, які могли б їй допомогти в майбутньому.

Біллі Рей Сайруз та Фаєрроуз
Весілля Біллі Рей Сайруз та Фаєрроуз

Після кількох років вони знову зустрілися в 2021-му і записали спільну пісню New Day. Тоді Білл Рей вже роз’їхався з мамою Майлі Сайрус після 28 років шлюбу і був самотнім чоловіком. Тому Біллі Рей та Фаєрроуз почали зустрічатися.  

Цікаво, що мама Майлі Сайрус нещодавно також обрала собі за чоловіка австралійця – актора Домініка Перселла. 

Біллі Рей Сайруз та Фаєрроуз
Біллі Рей Сайруз та Фаєрроуз

Фото: Інстаграм