Антон Савлєпов з Quest Pistols розповів про брата у полоні

Український музикант, учасник гурту Quest Pistols Антон Савлєпов родом з Харківщини, яка частково була окупована на початку повномасштабного вторгнення РФ до України. Там залишаються жити його родичі. Під час окупації звичайні люди виходили на мітинги проти російських окупантів, за що ті переслідували їх, тримали по підвалах, катували. Дехто повертався морально та фізично покаліченим. Вже рік його брат Сергій вважається зниклим безвісти, він не чув про нього жодної звістки.

Антон Савлєпов
Антон Савлєпов

«Я особисто знаю, як важко знайти хоча б будь-яку інформацію про полонених цивільних. Їх майже не обмінюють, вони рідко потрапляють у списки і за документами вони фактично навіть не полонені. Наші родичі, громадяни та патріоти просто зникли безвісти.

Балаклія, Куп’янськ, Циркуни та багато інших містечок та селищ Харківської області дуже постраждали від агресивної, мерзенної та абсолютно нелюдської поведінки окупантів. Ця сумна і трагічна історія торкнулась і моєї сім’ї. ми вже більше року нічого не чули про Сергія. Так, мій брат цивільний полонений, як і багато інших  наших співвітчизників, які просто хотіли жити в Україні під українським прапором», - сказав у відеозверненні Антон Савлєпов.